lauantaina, tammikuuta 20, 2007

Konvergenssin syövereissä

Tänään oli jälleen kaupunkimatkailu-päivä - tällä kertaa vuorossa oli Helsinki. Matkan pääasiallisena funktiona oli opiskelu. Vuoden ensimmäinen viestinnän aineopintojen lähiopetuspäivä tarjosi mielenkiintoista tietoa mediakonvergenssista.

Monet meistä eivät omistaessaan esimerkiksi Nokian N-sarjalaisen tai kirjoittaessaan blogia(!) tule ajatelleeksi toimivansa mediakonvergenssin - median yhteensulautumisen parissa. Esimerkiksi tämä blogin kirjoittaminen, tai kuvaaminen matkapuhelimen avulla on sisällöntuottamista uuden median avulla - medioiden yhteensulauttamista. Myös digiboksi on ajankohtainen esimerkki mediakonvergenssista. Erittäin mielenkiintoinen tutkimusalue, jotka toivottavasti kohta puolin pääsee Helsingin yliopistossa tekemään..;) Mutta se viestinnästä tällä kertaa.


Aina kun allekirjoittanut on Helsingissä, niin tarkoituksena on nähdä ystäviä. Tänään tuo tarkoitus jäi nimenomaan tarkoitukseksi. Eräs ystäväni on ollut jo kolmatta päivää kipeänä. Sitä kyllä osasi odottaa, sen verran kova työtahti hänellä on ollut. Sitten tämä toinen ystäväni. Hänen kanssaan jo tapaaminen sovittiinkin jo viikko sitten, mutta mutta.. No, olisihan se ollut kiva nähdä, varmaan viisi kuukautta sitten viimeksi nähtiin. Ehkä parempi niin, oma elämänsä heilläkin. Toivottavasti ei mene toista viittä kuukautta..

Kohta saunaan ja nukkumaan - lauantai-illan viettoa sekin. Huomenna olisi tarkoitus lähteä testaamaan ulkojäiden kunto luistimin ja lätkämailoin - jos sitä hikiliikuntaa saisi tällä tavoin, kun ystävien kanssa sitä ei näköjään saa..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More