perjantaina, tammikuuta 19, 2007

Ikiliikkuja

Tänään oli kohtalainen päivä. Siitäkin huolimatta, että piti aamuviideltä nousta luennolle, joka oli aika - no tylsänpuoleinen. Aihehan oli tärkeä kuin mikä, mutta kun vielä kaveritkin puuttuivat (eli he, joiden kanssa olisi voinut vaikka jutella aika ajoin), niin hoh hoh. Välillä luin tenttikirjaa, hyödyllistä ajankäyttöä siis.

Näin erään ystäväni Linnassa - "työasioissa" lähinnä, mutta kuitenkin. Oli kiva tapaaminen ja pelasti kyllä muuten niin harmaan päivän! :) Nyt viikonloppuna pitäisi tavata joitakin ystäviäni, mutta en tiedä. Ainakin yksi on kipeänä tällä hetkellä, toivottavasti paranee pian..

Huomenna Helsinkiin, viestinnän aineopintojen kimppuun. Opetusohjelma näyttää kammottavalta, mutta eiköhän sitä selvitä (tavoitteena tietysti se kolmonen). Eräs ystäväni kutsui minua ikiliikkujaksi (hän tarkoitti sillä sitä, että minut voi löytää sekä Tampereelta että Helsingistä - milloin mistäkin. Ehkä minä sellainen olenkin..

Niin joo, ostin itselleni sellaisen peruspuhelimen (Nokia 1112) - kakkoskännykäksi. Entinen kakkoskänny on vuodelta keppi ja kiva eikä akkukaan ole enää entisensä - muusta kunnosta puhumattakaan. Seuraavaksi tuohon 6101:seen huoltopäivitys.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More