sunnuntaina, syyskuuta 10, 2006

Kaksi erilaista päivää..

Menneen viikonlopun päivät olivat ainakin sään puolesta erilaiset. Lauantaina ilma oli suorastaan hirveä - tuuli ja satoi lähes koko päivän. Syksy saa. Asialle ei voi mitään, vaikka kuinka yrittäisi kieltää asiaa. Eipähän tuota ohjelmaa ulkona oikestaan ollut, mutta pitihän siellä vähän viettää aikaa. Kädet siinä jäätyivät, mutta se kai kuuluu asiaan. Sunnuntaina paistoi jälleen aurinko ja lämmintäkin oli. Nautin ulkoilemisesta, vaikken mitään hikilenkkiä tehnytkään. Tuleva viikko onkin sitten melkein hellettä, parikymmentä lämmintä ja aurinkoa. Intiaanikesää pukkaa - ei siinä mitään.

Opettelin puhumaan puhelimessa. Soitin lauantaina ystävälleni, joka on tietokoneen ulottumattomissa. Oli mukava vartin verran jutella kuulumisia, kun ei pääse meseilemäänkään. Tänään yritin myös soitella, mutta vastausta ei kuulunut. En kehdannut kilautella enempää, turhaan häiritä lomallaan. Täytyy laittaa tekstiviesti, ennenkuin lähtee unten maille.

Olen luvannut itselleni saada opintoasioihin järjestystä ensi viikon aikana. Laitoin professorille jo viestiä, etten aloita gradua tänä vuonna. Pitää saada syventävät opinnot muuten tehtyä ja osa pakollisista kunnallisalan opinnoista (se talous minua eniten mietityttää). Torstaina käyn Helsingin yliopistossa laittamassa JOO-opinnot ja avoimen asiat jonkinlaiseen järjestykseen. Niin ja harjoitteluraporttiin vauhtia! Toivottavasti..

Huomenna tuntoja 9/11 -päivästä, viisi vuotta jo niistäkin tapahtumista.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More