perjantaina, syyskuuta 08, 2006

Satunnainen matkailija Helsingin lumoissa, osa 5

Tämä päivä on mennyt levätessä ja juoksevia asioita hoitaessa. Parin päivän sähköpostittomuus näkyy viestien määrässä. Vaikka suurin osa ei vaadikaan erityisiä toimenpiteitä, niin ne muutamat viestit sitten vievät koko aamupäivän. Ihanaa, kun saa olla vaaka-asennossa ja ennen kaikkea nukkua omassa sängyssä. Hostellimme sängyssä ei ollut mitään vikaa, kunhan niissä ei paria päivää enempää tarvitse nukkua. Oma vaatimustasoni yöpymispaikan suhteen ei ole korkea - kunhan pysyn kuivana ja aamulla saan jotain murkinaa.

Tuli opiskelijatovereiden kanssa pistäydyttyä muutamassa baarissa. Baker´s ja Kalevan kruunu olivat uusia tuttavuuksia, Belgessä sen sijaan on tullut pistäydyttyä aikaisemminkin. Molemmissa B:ssa hyvä tunnelma ja mainiota siideriä, suosittelen.
Eräässä hampurilaisravintolassa sain kyseenalaista palvelua. Tilasin juustoaterian, mutta en saanut ranskalaisia perunoita - ainoastaan juoman ja kaksi juustohampurilaista. Yritin huomauttaa tarjoilijaa, mutta hän ei ottanut kuuleviin korviinsa. No, kaikki kelpaa nälkäiselle matkailijalle.

Helsinki on kaunis kaupunki myös syksyllä. Satunnainen matkailija käveli kaupunkia ristiin rastiin ja myös metro sekä lähijuna tulivat tutuiksi. Täydenkuun möllöttäessä kävellessä ei edes jalkojen rakot haitanneet. Olisi vaan ollut mukava viettää iltaa ulkona Helsingissä ystävien seurassa; kävellä, istuskella ja jutella niitä näitä. Mutta ikäväkseni he loistivat poissaolollaan. No, näin kuitenkin erästä kaveriani ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen. Lyhyt oli tuokin visiitti, mutta parempi se kuin ei mitään. Mutta Helsingissä tullaan vielä piipahtamaan useaan otteeseen..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More