perjantaina, tammikuuta 28, 2011

Vaatteet on mun aatteet

Alennusmyynneistä tuli tehtyä järkiostoksia. Kerrankin. Ensin Catmandoo-lasketteluhousut (vaikken harrastakaan) 80 eurolla (sh. 150e) ja sitten kahdet kengät. Viking Gore Tex -kengät 78 euroa ja sisätöppöset 10 eurolla. Nyt tarkenee.

Tuo vaatteitten osto on tuskaa. Sovittaminen on asia sinänsä, mutta sitten nuo vaatemerkit. On Haltia, Catmandoota, Icepeakiä. 80-luvulla sinut olisi varmasti leimattu jupiksi, mikäli sinulla sattui olemaan Luhta-takki päällä. Nyt minullakin on moinen, eikä tuo katseita kerää sen kummemmin. Vaikkei tietty merkki olekaan se must-juttu, mutta kyllä se tietyn leiman sinuun antaa - jos siis kuljet Haltissa, Jack Wolfskinissä tms. kuin ns. merkittömissä kuteissa. Itse en haluaisi leimautua tietyn merkin kantajaksi, mutta on hieman pakko. Enää vaatteet eivät ole niin aatteita, kuin silloin ennen. Maailma muuttu, Eskoseni.


1 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kivat ostokset. Itse ostelen aina alennusmyynneistä ne muuten niin kalliit ostokset. Ostan usein vasta niitä alennusten alennuksia toivoen, että oma koko ei lopu... Käytän sitten niitä vuosia. Siinä ehtii jo merkit ja logot haalistua.

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More