torstaina, heinäkuuta 02, 2009

Posteja prinsessoille

Maanantaina vaivasin Itellaa ja laitoin menemään kolme tervehdystä - yhden kirjeen ja kaksi postikorttia. Postit ovat odottaneet lähettämistään jo turhankin kauan. Oli siis korkea aika muistamiseen.

Eräälle uudelle tuttavuudelle kirje sisälsi kuvalevyn ja kortin. Kuvalevyllä on "muutama" lakkiaiskuva, joita räpsin lehtijuttua varten. Kortti sisälsi "treffiehdotuksen" - siis jos hän on seuraa vaikka joko leffaan tai piknikille. Aina kannattaa yrittää - eikö?

Toinen kortti oli odottanutkin lähettämistään kauan. Onnittelukortti tyttölapsen, siis prinsessan, syntymästä ja kastekin oli tuossa viime sunnuntaina. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan..Onnea vaan pienelle ja pienen ylpeille vanhemmille vielä kerran! :)

Kolmas posti, eli kuvan kortti meni Prinsessalle. Sellainen, no, en tiedäkään millainen kortti - mutta olen hänelle aina toisinaan korttia laittanut, kun ei olla nähty aikoihin. Pyrin aina muistamaan ystäviäni - jossei livenä, niin tuollaisella ihanalla pahvisella läpyskällä.

Postikortin mä muistin lähettää - vai miten se meni? Oih mikä sisaruspari - varsinkin tuo Anne tuossa! ;)




3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Ooho, mitäs täällä blogissa on tapahtunut! :-D Näyttää hienolta!

Harmillista, ettei Suomessa ole oikein deittailukulttuuria. Olisi helpompi kutsua tärskyille, kun olisi kummallekin osapuolelle selvää, että kyse on ihan vaan leppoisasta yhdessäolota (ainakin aluksi :-)).

marko77 kirjoitti...

Hieman plakkia ränsistyneeseen blogiin..:D Onhan suomalaisessa deittailukulttuurissa parantamisen varaa - tosin ei ole kokemusta, kun en ole seurustellut (siis sanan varsinaisessa merkityksessä). Minä jos kuka osaan leppoisan yhdessäolon! ;)

Minja kirjoitti...

No mutta deittailuhan nimenomaan ei edellytä sitä kokemusta seurustelusta!
Deittailu on sitä, että käydään kahvilla/leffassa/tms. yhdessä, tutustutaan ja pidetään hauskaa, ilman että ollaan (vielä) vakavissaan. Ja siitä sitten saatetaan päätyä seurusteluun, jos hyvin sattuu käymään. :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More