lauantaina, kesäkuuta 06, 2009

Vaalikuumetta pakkasella

Viileähkö lauantai on mennyt vaaleja odotellessa - vaalikuume siis nousee. Aamulla kävimme äänestyalueemme puheenjohtajan kanssa hakemassa vaalimateriaalin ja laitoimme samalla vaalihuoneistoa kuntoon. Tämän jälkeen kävin jakamassa hieman vaaliesitteitä - parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ainoa asia, mikä harmittaa, on se, että jouduin perumaan erään mielenkiintoisen tapaamisen. Mutta aikataulut eivät aina mene yksiin..

Ilmojen äärimmäisyys ja se, että päivän ylin lämpötila on ollut ainoastaan +6 ja öisin on ankaraa hallaa laittaa miettimään ilmastopolitiikkaa. Tällainen ilmojen äärimmäisyys on seurausta ihmisten toimista. Tähän on tultava parannus, jotta ilmasto vakautuisi ja voisimme jälkipolvillemme jättää puhtaan maailman. Huomenna ratkaistaan Euroopan tulevaisuus. Tämän takia kehoitan kaikkia käyttämään ääntänne - oli ehdokas sitten vihreä, kokomuslainen tai demari. Vain äänestämällä voit vaikuttaa sinun ja lastenlastesi tulevaisuuten. Menethän huomenna uurnille!


2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Saanko anteeksi, etten äänestä? En vaan oikeasti jaksa lähteä mihinkään Zürichiin tai Berniin seikkailemaan...

marko77 kirjoitti...

Hih, no tämän kerran..:) Ulkosuomalaisena äänestäminen on hieman mutkikkaampi juttu kuin ihan peruskansalaisena. Toivottavasti sinulla on kiva päivä noin muuten..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More