torstaina, tammikuuta 01, 2009

Uutta vuotta - ja hieman entistäkin..

Vuosi 2009 on alkanut rauhallisissa ja perinteisissä merkeissä. Ensin seurasin (jälleen kerran) valtameren takaista juhlintaa aamuseitsemältä eli Times Squaren Ison omenan pudotusta. Itsekin on tehnyt mieli lähteä joku vuodenvaihde sinne hiukan juhlistamaan vuodenvaihtumista, mutta aina se on jäänyt. Sitten nukuin ja seurasin tasavallan presidentin uudenvuoden puhetta - ennen lenkkeilyä kirpakassa pakkassäässä. Ihanaa, kun tulee oikea talvi - toivotaan ainakin!

Eilinen aatto meni Helsingissä pyörien. Tutustuin aamupäivän ihmeelliseen luontoon joutsenien elämää katsellen ja valo/videokuvaillen. Ovat ne kyllä ihmeellisiä eläimiä. Sääliksi kävi yhtä joutsenta, joka yritti turhaan rikkoa jäätä edessään. Toisaalla kaksi joutsenta tyytyivät jäällä tepasteluun ja poseeraamiseen. Tämän jälkeen lähdin keskustan Jääpuistoon ihastelemaan luistelijoita - itsekin olisi tehnyt mieli mennä pyörimään, mutta seuraavalla kerralla. Rakastan luistelemista, tuskin maltan odottaa jäälle pääsyä.

Ennen kotiinlähtöä tapasin erään ystäväni, jonka kanssa vaihdoimme joululahjoja - parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Sain punkkupullon ja erään mielenkiintoisen pokkarin, johon pitää viikonloppuna syventyä. Suunnittelimme myös yhteisiä urheilu- ja gradupäiviä - ystävän kanssa on helpompi puurtaa ja vuodattaa myös hikeä kuin yksinään.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More