keskiviikkona, joulukuuta 10, 2008

Stadin mestoilla

Itsenäisyyspäivä ja sen jälkeinen elämä on kulunut pääasiallisesti Helsingissä. Lauantaina (eli siis 6.12.) osallistuin erääseen harrastelijatapaamiseen ja päivä kului mukavasti ratikalla reissaten ympäri Helsingin keskustaa sekä Käpylää/Toukolaa/Vanhakaupunkia (josta kuva).

Maanantaina puolestaan istuin lähes koko päivän SPR:n valtuustossa, jonka jäseneksi minut valittiin Oulun taannoisessa yleiskokouksessa. Valtuusto keskusteli , tosin tiukan aikataulun vuoks aika vähän, järjestön tärkeästä roolista nopeana auttajana ja alustuksina oli muun muassa Kauhajoen tapahtuma SPR:n silmin (ja korvin). Myös maailmantalous ja sen vaikutus järjestön toimintaan oli keskustelun aiheena - onhan hallituksemme puheenjohtajana Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen.

Keskiviikkona (eli tänään) piipahdin jälleen Kuntatalolla. Lisäksi tapasin erään rakkaan ystävän Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan kirjastossa (jossa metsästin gradukirjallisuutta) ja kahvittelin hänen kanssaan hetkisen turisten kuulumisia ja sopien muun muassa liikunnallisia aktiviteetteja.


Olen oikeasti miettinyt muuttoa Helsinkiin ja katsellut sopivia "kulmia" sillä silmällä. Mutta muutto tarvitsisi pääomaa ja hieman varmuutta tulevaisuudesta - kumpaakaan ei tällä hetkellä ole liikaa. Olisi kiva nähdä kavereita enemmän kuin pari kertaa vuodessa - eräänkin ystävän kanssa on varmaan jo pitänyt juoda kuuden kaakaot viinipulloilloista puhumattakaan. Toisaalta inhoan Helsingin talvea - loskaa ja kuraa. Kengät ja sukat märkinä. Ei lunta, ei ulkojäätä.

Videona tällä kertaa suomalaista rap-musiikkia: Avain feat. Jurassic-Roihuvuori. Avain aka Asa pokkasi männä viikolla Teosto-palkinnon. Eikä Roihuvuoressa mitään pahaa ole - on tullut "muutaman" kerran ko. kaupunginosassa vierailtua ja 82 ajeltua. Ihan rauhallinen mesta.



0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More