lauantaina, elokuuta 02, 2008

Väsymys

Väsyttää. Heräsin puoli viideltä (am siis) tekemään kandia. Ei muuta kuin junaan ja Lahteen. Seitsemän tunnin huhkimisen tuloksena 1/3 kandista on valmiina. Ne tärkeimmät luvut ovat vielä tekemättä, mutta silti jäi hyvä mieli.

Rosmo vei eilen pyöräni - luotettavan, vanhan, jo kaiken nähneen Tunturi Tuiskuni keskellä kirkasta päivää. Jotenkin on haikea olo. Tänä kesänä tuli viimein pyöräiltyä oikein olan takaa ja nyt joudun turvautumaan apostolinkyytiin. Ei opiskelijalla ole varaa uusia pyöräkalustoa, ei edes käytettyyn sellaiseen näy tämän hetkisessä talousarviossa varaa. Mutta ei mitään - onneksi on vielä kaksi tervettä jalkaa joilla matkaa taittaa.

Minjalta vastaanoti
n eilen blogitunnustuksen. Kiitos siitä! :)

Here are the rules
1. Only 5 people are allowed to receive this award. 2. Four dedicated followers of your blog. 3. One has to be new to your blog and live in another part of the world. 4. You must link back to whoever gave you the award.

Ja suomeksi sanottuna siis: 1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle. 2...joista neljä seuraavat blogiasi. 3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa. 4. Linkki siihen blogiin, jolta sait tämän tunnustuksen.

Tätä blogia lukee sen verran harva ihminen, että kaikki saavat halutessaan palkinnon! Jee! :) Kohta on ruoka ja sitten lähden kyllä nukkumaan vähäksi aikaa..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More