tiistaina, kesäkuuta 24, 2008

Ystävät maailmalla

Muutamat ystäväni ovat lähteneet/lähtemässä maailmalle - joko piipahtamassa tai hieman pidemmän aikaa. Toimittajakollegani on miehensä kanssa parhaillaan Seattlessa (WA), kahvin luvatussa kaupungissa vielä puolen viikon ajan. On ollut kuulemma kiva kaupunki. Sateisesta maineestaan huolimatta siellä on ollut kuivempaa kuin täällä - toisaalta mikä ihme tuo olisi?

Sulkapallopartnerini soitteli tuossa illan piristykseksi. Hän oli parhaillaan junassa, matkalla kohti Helsinkiä ja yllättäen Birminghamia. Hänen on näet ennen valmistumistaan suoritettava tutkintoon kuuluva neljän kuukauden kieliharjoittelu. ja nyt hänellä on siihen aikaa, kun hänen gradunsa on onnellisesti painossa. Hienoa, että hän saa mahdollisuuden nähdä hieman Helsinkiäkin pidemmälle maailmaa! Harmittelimme, ettemme ehtineet ennen hänen matkaansa nähdä (ei tuo nyt niin yllätyksenä tullut, myönnetään) Tampereella tai missään muuallakaan. Mutta olimme jo aiemmin sopineet, että piipahdan hänen luonaan Isossa-Britanniassa - heti kun hän on asettunut aloilleen ja minulla on siihen varaa. Tuo tosin tietää Pariisin lykkääntymistä, mutta kai meillä on aina Birmingham. Kortin ainakin lupasi lähettää.

Sain luettua tuon S.Kingin lemmikkikirjan. Ihan ok lopulta. Pitänee laittaa tallentavaan tuo elokuva (la-su-välisenä yönä). Jos vaikka olisi katsomisen arvoinen.


2 kommenttia:

Morticia kirjoitti...

Mä olen nähnyt sen Pet semataryn, enkä kyllä mitenkään erinomaisen hyvänä pitänyt. Saattaa tosin olla, että jos sen olisi nähnyt tuoreeltaan 1989 leffa olisi ollut paljon pelottavampi. Nykyään on niin paljon parmpia kauhuleffoja että tuo ei oikein vaikuta.

marko77 kirjoitti...

Olen kuullut, ettei elokuva yllä aivan kirjan tasolle - mutta pitää katsoa tuo kuitenkin..:) Kauhuelokuva on vaativa taidelaji, toisin kuin esim. nuo romanttiset komediat..:D

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More