perjantaina, kesäkuuta 20, 2008

Made of honor

Rakastunut bestman - mitähän tuosta voisi kirjoittaa? Ainakin sen, että se on tyypillinen romanttinen komedia, jonka juoni seuraa perinteistä kaavaa - ennalta-arvattavaa loppua myöten. Lisäksi sen voi todeta olevan, (näin ainakin itse näkisin) päivitetty versio "Neljät häät ja yhdet hautajaiset" -elokuvasta - tosin häitä taisi elokuvassa olla ainoastaan kolme. Ideana kuitenkin hyvä, joskin idean mukana tulee sitten niitä kliseitä roppakaupalla.

Näyttelijätyö oli ailahtelevaa. Patrick Dempsey oli pettymys - taitaa Grey Anatomia antaa miehestä liian hyvän kuvan. Sen sijaan uusi tuttavuus ainakin minulle - Michelle Monaghan, loisti Hannahina sortuen kuitenkin aika ajoin ylinäyttelemiseen.

Rakastunut bestman on kuitenkin romanttisen elokuvan ystäville, johon itsekin lukeudun, katsottava kesäleffa hyvässä seurassa. Itseäni kävi hiukan niiskuttamaan elokuvan lopussa, sillä nainen parhaana ystävänä ei ole mikään helppo asia - tunteet kun kuitenkin johtavat ihmistä, ei siitä mihinkään pääse (eli been there). ***1/2


Cos all of the stars
Are fading away
Just try not to worry
Youll see them some day
Take what you need
And be on your way
And stop crying your heart out
(OASIS - Stop Crying your heart out)




2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Kävin tänään katsomassa tuon elokuvan. Sopi sateiseen iltapäivään, oli hyvä arjesta irrottautumiselokuva. Samaa mieltä olen kanssasi näyttelijöistä ja juonesta. En lankeaisi itse Dembseyn karismalle, siis lähes olemattomalle, mutta se skottimies, sehän oli ihan eri maata..Olikohan oikeasti skotti?

Naispääosanäyttelijä muistutti kovasti Greyn anatomian näyttelijää ulkonäöltään, joten Dembseyllä oli näyttelemisen puolesta varsin kotoisat olot varmaankin.. (naisnäyttelijän nimi ei nyt tule mieleen..).

marko77 kirjoitti...

Kyllä, aito skotti on! Eniten tuossa leffassa ärsytti ennalta-arvattavuus. Tuo tosin taitaa olla romanttisten elokuvien ongelma..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More