lauantaina, maaliskuuta 10, 2007

On the road, again and again..

Olihan rankat kaksi päivää. Voisi sanoa, että reissun päällä - Helsinki-Lahti all night long by VR. Eilen ja tänään oli Helsingissä taas viestintää (verkkoilmaisua) ja kävihän siinä taas niin, että piti tulla kotio nukkumaan. Ei kai niitä "ystäviä" näköjään olekaan niin hirvesti siellä suunnalla (rehellisesti sanottuna olen laittanut kaikki ystävyyssuhteeni harkinnan alle, no hard feeling). Mutta ei siinä mitään, onhan tähän "commuter" meininkiin totuttu. Muuten ihan kiva anti noin opetuksellisesti. Paljon mielenkiintoista asiaa hyvässä seurassa. Ensi viikonloppu menee jälleen viestinnän ja yllätys yllätys eduskuntavaalien parissa (palaan vaaleihin tuonnempana).

Suosittelen kahta paikkaa Helsingin Bulevardin varrelta. Ensimmäinen on sisustusliike Moko. Kaikille kaikkea suhteellisen edullisesti, ainakin sisustusihmisille (johon itse en kyllä kuulu, ainakaan vielä). Toinen on, brandistään huolimatta, Wayne´s Coffee. Paikan omistaja kohtelee kaikkia asiakkaitaan yksilöllisesti, huumoria unohtamatta.


Talviurheilukaupunki Lahdessa taas kisafiilinki. Salppurin kisat herättää jollain tavalla kaupungin eloon ja hyvä niin. Itse olen aina ollut vapaaehtoisena mukana kisoissa (turvallisuuspuolella), mutta parina viime vuotena on jäänyt opiskelukiireiden vuoksi väliin. Harmittava juttu sinänsä, sillä talkoolaisena on mahtava olla mukana rakentamassa (joskus kirjaimellisesti) kisoja, jossa viihtyvät niin urheilijat kuin katsojat. Ehkä sitten ensi vuonna, toivotaan niin.


Nyt saunaan ja sitten nukkumaan. Huomenna pakko levätä, tänään tuli herättyä jo aamuviideltä. Tähän loppuun päivän YouTube-videosuositus: Kelly Clarkson - Breakaway (UK, Live). Nauttikaa.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More