keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Asioiden järjestämistä

Kuluneet pari päivää ovat menneet aika vauhdilla. Tiistaina käväisin Tampereella - luennolla ja työharjoittelun palautetilaisuudessa. Luento meni ihan mukavasti, vaikka ketään kovin tuttua siellä ei ollutkaan. Työharjoittelun palautetilaisuudessa tuttuja oli sitäkin enemmän, vaikkei ihan oman vuosikurssin ihmisiä (he taitavat olla siellä, missä minunkin pitäisi olla) näkynyt. Ihana nähdä tuttuja kasvoja pitkästä aikaa - hallatoverit ovat hallatovereita ikuisesti ja aina! :)

Kävin myös tarkistamassa ihan piruuttani jonotustilanteen tuon erään kurssin suhteen (siis johon en päässyt). Olin ensimmäisellä varasijalla - yllätys sinäsä. Täytyy perjantaina mennä juttelemaan opettajan kanssa siitä, voiko kurssin suorittaa kirjallisesti. Kuten myös gradusta pitää ohjaajan kanssa keskustella - huh huijaa..


Tänään jatkoin EA2-kurssin ja muiden Punaisen Ristin asioiden (lähinnä osaston) järjestämistä. Niin ja kesätoimittaja-hakemuksia virittelin. Täytyy huomenna laittaa hakemuksia postiin. En odota ihmeitä, mutta yrittää kannattaa aina. Ensimmäinen hylkäyskirje tuli torstaina, mutta luovuttaa ei saa.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More