sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

Tervemenoa, vanha vuosi


Tämä vuosi on onneksi kohta pulkassa ja uusi kolkuttaa ovella. Eipä tästä jäänyt käteen oikeastaan mitään - opiskelua, työharjoittelua ja kipeenäkin tuli tuossa kuukauden verran oltua. Äkkiä tämä vuosi on taas mennyt, vastahan oli kesä (vaikka sää tällä hetkellä onkin mitä on). Kotosalla tulee "juhlittua", eli tinaa valaan ja eiköhän siinä se. Vähän oli toisenlaiset suunnitelmat, mutta mitä niistä nyt tilittämään, kun ei mitään enää millekään voi.

Kiitollinen täytyy olla niistä vähäisistä ystävistä, joiden seurassa olen saanut aikaani viettää - mukavaa on ollut niin elokuvissa kuin muuallakin. Heidän kanssaan kyllä viettäisi enemmänkin aikaa, mutta elämä on... Opintojen kannalta aika vaihteleva vuosi. Eteenpäin ei juuri menty pääopinnoissa (siis Tampereella), mutta viestinnän opintoja taas käynnisteltiin ja aika rankka syksy olikin - eikä kevät juurikaan helpotusta tuo.

Ensi vuosi - tasakymmeniä vähän yhdellä jos toisella. Eiköhän se tästä, päivä kerrallaan. Mutta hyvää Uutta Vuotta kaikille blogia seuraaville, ystävilleni ja vihollisilleni! Tavataan taas ensi vuonna..


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein Hyvää Uutta Vuotta!!

marko77 kirjoitti...

Kiitos, sitä samaa! :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More