lauantaina, joulukuuta 09, 2006

8. ja 9. Edelleen harmaata..

Kaksi luukkua samalla kertaa, eilen kun ei tullut kirjoitettua merkintää. Juutuin Gordon Ramsayn "Kurjat Kuppilat" - ohjelmaan, jota olen täällä suositellutkin. Ja suosittelen yhä - mies kyllä osaa asiansa ja melkein innostaa allekirjoittaneen kokkaamaan. Tai ei sittenkään, polttaisin vaan kaikki ruoat pohjaan.

Viikonloppu on mennyt aika harmaissa merkeissä. Eilen satoi paikoin vettä (no, se Hesan reissu kaatui muihin syihin), tänään taisi ihme kyllä olla poutaa. Tuli pyöräiltyä, ei ainakaan ole liukasta. Lumettomuudessa on siis puolensa, pyöräilykausi ainakin saa jatkoa. Vaikka kyllä sitä talvellakin -25C:n pakkasessa on tullut fillaroitua. Asennekysymys.

Essee on pian valmis, saimme kaikki lisäaikaa sen tekemiseen. Meillä on ihana opettaja, hän on Helsingin yliopiston viestinnän lehtoreita. Antaa palautetta teksteistä ja innostaa tutkimuksen tekemiseen. Mietin tuossa kirjoittaessani, että ei tuo gradunkaan tekeminen niin vaikeata pitäisi olla - alkuun vain olisi päästävä, niin kyllä se siittä. Vaan tuo aihe vaivaa edelleeen. Täytyy kai kirjoittaa kaksi tutkimussuunnitelmaa, kummasta se ohjaaja sitten pitäisi..

Pitäisi muutama sana kirjoittaa BB 2006 -ohjelmasta, joka sitten loppui viime perjantaina (eli siis viikko sitten). Herätti kyllä monenlaisia tunteita, mutta siittä sitten lisää..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More