perjantaina, elokuuta 25, 2006

Paljon onnea vaan..

Rakas ystäväni täyttää tänään vuosia. Harmittaa, etten päällekkäisyyksien takia pääse huomisiin pippaloihin (jotka eivät tosin mitään synttärit kuulemma ole, tuparit ja sen sellaiset). Olisi ollut todella mielenkiintoista nähdä hänen ystäviään, niitä kuuluisia hoitureita, bilettämässä ja ja..mitäköhän vielä... ;) Mutta onnittelut ovat menneet perille ja toivottavasti lahjasta ei tule vastalauseita (niitä ei tosin myöskään kuunnella). Ystävien läsnäoloa ja piristystä hän kaipaakin, raukka.. Mutta ensi viikolla toivottavasti näemme taas..
..katso tähtiä tänä yönä ja sä tiedät missä mä olen
kuuntele kuuta ystävä tänä yönä
ja mä tiedän että kutsuni kuulet...
(Sir Elwoodin Hiljaiset Värit)

Syntymäpäiväsankareihin lukeutuu myös isäni, joka "juhli" syntymäpäiviään viimeksi 60-vuotiaana. Nyt pari vuotta myöhemmin juhlat ovat vaihtuneet illanviettoihin sukulaisten kanssa, viimeksi Luhtaanpirtin rantasaunalla. Sunnuntaina sitten kakkua, toivottavasti sitä on silloin jäljellä..

Seinäjoki kutsuu, ei auta itku markkinoilla. Son Rockfutista!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, ihana tua Sir Elwoodin biisi. Yksi mun ikuisista suosikeista, ihan kärkipäästä.

marko77 kirjoitti...

Lauantai-aamuyöstä tähtitaivasta katsellessani ajatukset kyllä kulkivat kavereiden sydämiin. Ihana biisi ja ihana levy..;) SEHV:ä en ole koskaan nähnyt livenä, kuulemma mahtava bändi! :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More