tiistaina, heinäkuuta 18, 2006

Ale, ale, ale, aleeeeeeeeeee

Tuli perjantaina käytyä Lahdessa shoppailemassa. Mukaan tulivat parit kengät (sandaalit ja lenkkarit), snoopy-boxerit, Anne Mattilan "Perutaan häät" ja ABBA-kokoelma -cd:t, uimashortsit ja leijonasormus (mur!). Sormus tosin tuli hieman, öh, väärälle sormelle, mutta eiköhän sitä sormusta voi siinäkin käyttää, paremman puutteessa. Aurinkolasit täytyy ostaa seuraavalla kerralla, kaipa niitäkin vielä loppukesänä tarvitsee.

Shoppailu kesähelteillä tulisi kieltää, liian hikistä puuhaa toi kaupoissa kiertely. Mutta kaunokaiset ovat ah, niin ihania.. Jälleen kerran tuli todistettua, että naisilla on liian kattava valikoima ihania kenkiä sekä muuta sälää, niin epäreilua.. Ei siis ihme, että jotkut hermostuvat ollessaan kaunokaisten kanssa shoppailemassa (täytyyhän heidän joka vaate ja kenkä kääntää). Minulla ei kokemusta tuosta vielä ole, tai no - kerran kaunokaisten kanssa Tukholmassa meni pari tuntia parissa sadassa kenkäkaupassa. Mutta jos olisi rahaa, niin kyllä, shoppailisin ilman muuta - naisten kanssa tai ilman! Ei kai törsäily ole pelkästään naisten yksinoikeus? ;)


1 kommenttia:

Morticia kirjoitti...

Törsäilevä mies on ihan ok, kunhan ei törsää vuokra sun muita "tärkeitä" rahoja. :) Mikäs sen kivempaa kun shoppailla sellaisen miehen kanssa joka osaa sitä arvostaa.

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More