torstaina, lokakuuta 30, 2008

Omituinen. Kai.

Minja ystävällisyyttään(kö) haastoi minut meemiin, joka tällä kertaa käsittelee omituisuuksia. Lyhyesti säännöt: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä." Haastan Annen, koska hänellä voi olla omituisia tapoja - mene ja tiedä! ;)

1. Lompakko, joka yleensä sisältää jotain muuta kuin käteistä ja sen taskut (eli johon joku kortti tungetaan). Jokaisella kortillani on oma paikkansa. Jos ao. kortti on jossain muussa paikassa, se on hukassa. Esimerkiksi bonuskortit ovat yhdessä ja samassa paikassa (siis kaksi yhdessä taskussa), pankkikortti bonuskorttien lähettyvillä ja erilaiset jäsenkortit sitten omassa "ryhmässään" - ei kuitenkaan yhdessä bonuskorttien ja pankkikortin kanssa. Kirjastokorteille (joita todellakin löytyy) on oma paikkansa lompakossa, kuten myös HKL:n bussikortilla ja opiskelukortilla - nämä kaksi ovat samassa paikassa, vaikka mitään logiikkaa niiden yhdessäpitämiselle ei löyty. Ehkä ne pitävät toistensa seurasta, en tiedä..

2. Toisinaan olen orava. Varastoin siis ruokaa, lähinnä jäätelöä. Jossen syö kulhoon tungettua irtojäätelöä heti, niin se säilyy pakastimessa vähintään viikon - joskus jopa kaksi. Sitä ei vaan tule syötyä silloin, kun pitäisi - ehkä kannattaisi.

3. Aamulla heti ensimmäinen toimenpide on todellakin tietokoneen (eli läppärin) päällelaittaminen, ellei mitään pätevää syytä ilme (esim. netti ei toimi, jolloin koko kannettava on tarpeeton, hehehh). tai on kiire bussiin/junaan. Koneen käynnistämisen jälkeen teksti-tv päälle, josta maailman tapahtumat nopeasti vilkaistuna. Tämän jälkeen kanavaksi vaihtuu, mikäli tarvetta koko television katselemiselle ilmenee, CNN. Olen todellakin vuosia seurannut ko.kanavaa, enkä varmaan voi elää ilman sitä. Näin se vaan menee. Sitten aamutee (maidolla toki englantilaisittain), jonka poikkeuksetta juon kannettavan äärellä. Ei varmaan pitäisi, ettei sattuisi mitään peruuttamatonta vahinkoa. Mutta missä muualla tee juodaan, keittiössäkö?

4. Linja-autossa ja junassa haluan aina ikkunan viereen. Käytäväpaikka syö niin paljoin miestä, että mieluiten vaikka menisin lattialle makaamaan. Ja joskus linja-autossa (jos tässä on numeroidut paikat), niin aina pyrin ottamaan tietyn paikan eli onnennumeroni. Takapenkille menen istumaan vasta pakon sanelemana, vaikka olen huomannut sen olevan varsinkin remureissuilla se paras paikka..

5. Olen omituinen, sillä en ole seurustellut tähän ikään mennessä. Tai no omituinen, mutta nyky-yhteiskunnan normeihin aika outo - kai.. Ja kukaan ei kai halua olla se ensimmäinen..

Musiikkina Seremoniamestari (nyk. Sere) ja Chillaa meidän kanssa. Matti on vanha tuttu Tamy-ajoilta, huippuäijä!


2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Ha haa :-D vai vielä omituisia tapoja... Miten niin, kysyn vaan! *muka tuohtuneena*

marko77 kirjoitti...

Ai ei ole omituisia tapoja!! :D Älä ole tuohtunut..;)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More