tiistaina, lokakuuta 28, 2008

Jälleen idässä..

Terveiset Lappeenrannasta! Harmaata oli ja sateista, mutta niinhän syksyllä aina. Kävin tutustumassa tarkemmin kaupunkiin (mm. sen satamaan ja keskustaan). Tärkeimpänä tietty Prinsessan näkeminen, jota halasin ensimmäistä kertaa (olemme tunteneet jo vuodesta yksi ja kaksi) - tällä viikolla on saanut jo kaksi halia, ihanaa! Kiva oli viettää aikaa, vaikka hänellä oli opintokiireitä - ja koiruleita on aina mukava nähdä.

Meidän tosin piti puhua - minua on jäänyt harmittamaan tuo turhanpäiväinen "tekstiviestiriita" (tai minähän siinä avauduin turhaan). Harvoin tulee ystäviä nähtyä - etenkin heitä, jotka asuvat muka kaukana. Ja Lappeenrantahan ei ole kaukana - ihan kun Helsinkiin menisi. Hiukka kalliimpaa tosin, mutta kuitenkin..

Viime viikolla sain eräältä Lappeenrannan asukilta kortin - kaukaa Cardiffista saakka. Oli visiitillä sielläpäin ja katsomassa toki konserttia hienolla areenalla. Saa nähdä, milloin hän astelee takaisin Suomeen - tämä tahtoisi nimittäin pelata jo sulkapalloa! Yritin jo houkutella Prinsessaa, mutta en tiedä innostuuko. Hikeä pitäisi saada pintaan viikoittain, muutenkin kuin fillaroimalla tai kävelemällä Pasilasta Kallioon.

Minja laittoi omituisuushaasteen, johon tartun huomenissa. Kiitos hänelle jo etukäteen! :)



0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More