maanantaina, maaliskuuta 17, 2008

Kaksi kynttilää

Terveiset (jälleen) Helsingistä, jossa lumesta ei ollut edelleenkään tietoakaan! Tällä kertaa tuli yhdistettyä huvi ja hyöty. No, jos huviksi lasketaan turistina oleminen ja hyödyksi gradun eteenpäin vienti. Huvi ensin töitä, niinhän se menee. Meinasin päivän aluksi lähteä Suomenlinnaan, katsomaan pääsiäismunanäyttelyä. Ilma oli siedettävä, mutta koska aikataulu ei (Suomenlinnassa menee koko päivä), niin jätin seuraavaan kertaan.

Sen sijaan kävin Tuomiokirkossa, joka oli turisteja täynnänsä (kuinkas muuten). Kaunis kirkko - sekä sisältä että ulkoa. Mutta sisältä oudon pieni. Television välityksellä ajattelin sen olevan tilavampi. Sytytin kaksi kynttilää - yhden ystävilleni (rakastan teitä kaikkia) ja yhden maailman sorron uhreille (ajatukset lensivät muun muassa Tiibetiin). Istuin kirkonpenkille ja rukoilin. Voimaa ja terveyttä sekä itselleni että muille. Tässä maailmassa on käsittämättömän paljon pahuutta. Enempi rakkautta, niin hyvä tulee (yritän tehdä erään rakkaan ystäväni kanssa ns.sovintoa - kaksi vuotta mykkäkoulua on jo liikaa).

Tuomiokirkon jälkeen kävin pääsiäismunanäyttelyssä Kryptassa. Hienoja munia, kannattaa piipahtaa! Jouduin puhumaan myös lontoota, opastin pari italialaista Kauppatorille. Olin yllättynyt, kuinka sujuvasti englanti tuli suustani ulos. Mutta siltä se vitonen englannin suullisesta ilmaisusta oli liikaa.. Kävin myös kansalliskirjastossa hakemassa Helka-kortin, jos sitä joskus vaikka tarvitsee. Pakko vielä mainita Myllypuron piipahdus. Ei millään pahalla, mutta ei ole minun asuinpaikkani - sorry..

Kuntaliitossa oli henkevä palaveri tulevasta gradustani lakiasiain johtajan kanssa. Täytyy keskiviikkona paneutua tarkemmin. Huominen eu-tentti painaa sen verran mieltäni, ettei muusta opiskeluun liittyvästä tule mitään. Oli pakko moikata myös entisiä hallatovereita, jotka ovat jo ns. sorvin äärellä. Ehkä minäkin - joskus..


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

God, I pray especially for my friends today. Keep them safe and within Your loving arms. Amen.
(A little prayer book "Friend to Friend")

Have a Happy and Blessed Easter!
Regards,
a-r & co.

marko77 kirjoitti...

May you and your family have a Blessed and Peaceful Easter! :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More