lauantaina, maaliskuuta 08, 2008

Naistenpäivää!

Eilen oli jälleen mukava päivä - lukuun ottamatta alkuillan järjetöntä päänsärkyä, joka vei allekirjoittaneen petiin jo ennen kymmentä. Hirveä jomotus, argh! Mutta päivä itsessään meni siis Tampereella. Pelailin yhden uuden tuttavuuden (kaunottaren) kanssa sulkapalloa tunnin verran. Sen jälkeen kävimme syömässä ja kahvittelemassa. Allekirjoittanut lörpötteli kyllä aivan liikaa, hämäläiseksi (mieheksi, jotka eivät kuulemma puhu eivätkä pussaa) siis.. *nolo* Seuraava sulkkistuokio on päätetty keskiviikoksi, toivon mukaan olen vähemmän suulaampi tuolloin. Hain myös N95:n huollosta, nyt pitäisi gps toimia.

Ja ihanaa Naistenpäivää kaikille kaunottarille! *halaa* Ihania olette kaikki! Tänään pitäisi nähdä Prinsessa pitkästä aikaa, jolla on vieläkin sydänsuruja. Ahdistaa ystävän puolesta, kun kaikki ei menekään suunnitellun mukaisesti. Mutta mikä elämässä meni käsikirjoituksen mukaan? Mutta toivon mukaan aika parantaa haavat..



1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Marko! Pitäisi olla myös Miestenpäivä olemassa :) Kyllä ne sydänsurut jossain vaiheessa hellittävät - viimeistään sitten kun uusi rakkaus astuu eteen :) Oikein hyvää viikonloppu sinulle ja iso halaus.

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More