torstaina, helmikuuta 28, 2008

Ihan kiva torstai

Eipä voi tässä torstaissa olla valittamista, vaikka meinasi käydä heti aamulla ns. kylmät. Unohdin lokerikon avaimen kotio (havahduin vasta puolivälissä Tamperetta). Voi kevät! En siis olisi saanut sisäpelikenkiä, sulkkismailaa ja juomapulloa ilman avuliasta virastomestari-setää. Kunnallisoikeuden tentti meni ihan..no, jotenkin. Olisi voinut paremminkin valmistautua, mutta kaikilla oli samanlaisia tuntemuksia. Kiva oli kuulla myös hallatovereiden kuulumisia ennen tenttiä, heitä ei koskaan näe liikaa.

Ennen sulkapallokurssin viimeistä osaa kävin syömässä erään toverin kanssa, joka on tuttu myös vapaaehtoishommista. Hän se jaksaa painaa opintoja kasaan huimalla vauhdilla. Voi kun itselläkin olisi ollut pari vuotta sitten virtaa yhtä paljon, niin olisin kenties jo valmistunut. Mutta puolitoista tuntinen ruokahetki oli kyllä paikallaan - juteltua tuli vähän kaikesta.

Pitkästä aikaa jaoin tänään sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa kaunokaiselle. Yhteystiedot saanut on tullut tutuksi torstaisista sulkapalloilusta. Menemme ensi perjantaina pelailemaan tunniksi. Pelailu tarkoittaa siis palloilua höntsytunnelmissa. Tuskin maltan odottaa. Gradukin, tai siis tutkimussuunnitelma on saamassa lähestymisnäkökulmansa. Mutta siitä sitten joskus.

Huomenna on karkauspäivä. Mitäköhän kivaa sitä keksisi? Jos vaikka hamekangaskaupassa pyörisi..Ehkä en nyt kuitenkaan. Nyt kuitenkin eepostelen Kalevalan merkeissä.

Mieleni minun tekevi, aivoni ajattelevi
lähteäni laulamahan, saa'ani sanelemahan,
sukuvirttä suoltamahan, lajivirttä laulamahan.
Sanat suussani sulavat, puhe'et putoelevat,
kielelleni kerkiävät, hampahilleni hajoovat.


2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hamekangaskaupassa... ;-D

Mulla jäi vallan kosimati, mutta ei kai ole vahinko, kun olen yhä virallisesti naimisissa. :-P

marko77 kirjoitti...

Heh, eipä noita ollut jonoksi asti (=ei yhtään). Riippuen kysyjästä olisin kyllä vastannut kyllä - tai sitten en. Kyllähän sitä virallisesti kannattaa olla, jos siitä on vaan taloudellista hyötyä. Sitähän ne harrastavat täällä Suomessakin..:D

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More