tiistaina, tammikuuta 08, 2008

Unta riittää

Muutamia öinä on unta riittänyt, huolimatta alakerrassa metelöivistä remonttimiehistä. Pyhien aikana tuli kyllä nukuttua, mutta kyllä sitä tuli tehtyäkin kaikenlaista - lähinnä opiskeluun liittyviä juttuja. No, kyllä ne unettomat yöt vielä tulevat. Lisäksi ehkä liikakin on tullut liikuttua (jalat ainakin ovat sitä mieltä). Ajattelin tänä vuonna ottaa uinnin ja kuntosalin "ohjelmistooni" - mukavaa vastapainoa pyöräilylle ja lenkkeilylle. Niin ja se hikiliikuntakin olisi tärkeätä. Torstaisin olisi Atalpassa (yliopiston liikuntatalo) sulkapallovuoroja. Maila olisi, mutta mistä halukas pallottelupari?

Tänään on parturointipäivä. Aamulla ajoin parran ensimmäisen kerran tänä vuonna (hieman ensimakua siitä, millainen siitä playoff-parrasta tulee ensi keväällä, hih) ja päivällä lähtee suurin osa hiuksista. Ihan kaljuksi en kehtaa ajattaa, mutta sellainen military-siili on ihan jees. Ei tarvitse ainakaan kammatta.

Loppuviikko onkin taas yhtä matkustelua. Huomenna piipahdan Helsingissä (kirjastossa ja ehkä tapamaan ystävää), torstaina opintojen pariin Tampereelle (kahdeksi tunniksi, jee!) ja perjantaina todennäköisesti taas Helsinkiin. Torstaina pitäisi ehtiä myös elokuviin, Superpäivän 5e:n näytöksiin. Ainakaan Lahdessa ei mitään järkevää mene. Pitäisikö Finnkinon sijasta mennä Kino-Iirikseen?


2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Täälläkin on kauhea meteli: taloon saadaan uusi hissikori! Lapset ovat aivan innoissaan näin jännittävästä asiasta.

Sinä se jaksat urheilla! Mun lenkkeily lopahti, kun pelkäsin polven menevän. :-/

marko77 kirjoitti...

Meidän talon hissiremontissa meinasi mennä hermot. Asumme kuudennessa kerroksessa ja piti kavuta ylös/alas..No, kuntoiluahan siitäkin tuli.

Kai voit sentään uimista harrastaa, luulisi sen olevan polviystävällistä? Reippaasti vaan polskimaan! :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More