lauantaina, joulukuuta 22, 2007

Talvipäivänseisaus

tänä vuonna käy kato
karja menee umpeen
sikiöt jäätyvät kohtuihin
ja rakkaus elämään kuolee
joentöyräälle itäpenkkaan
tukehdun yskääni
lämpimiksi kylmyyttä halaten
(CMX - Talvipäivänseisaus)

Vuoden lyhyin päivä on jälleen kääntymässä kohti iltaa. Metsässä oli oudon hiljaista - ehkä eläimet reagoivat myös omalla tavallaan vähäiseen valoon. Aika hämärää, kun ei ole lunta valaisemassa tietä - ainoastaan täysikuu. No, kesään kohti olemme menossa.

Jouluun liittyen ongelmia on kaksi: Isälle ei löydy niin mistään Reino-kenkiä. Ovat kuulemma niin kuuminta hottia, että ne viedään käsistä. Olisi sittenkin pitänyt o
staa ne juhannuksena. Toiseksi en todennäköisesti näe erästä ystävääni ennen joulua. Hän otti yhteyttä vasta eilen asiaan liittyen. Yritin tänään soitella/tekstailla, mutta tuloksetta. Pitäisikö lähteä Joensuuhun asti tapaamaan häntä, ihan vaan piruuttaan? Ei olla hirveästi nähtykään, osiksi hänen kiireidensä takia. Ja todennäköisesti emme tule tapaamaankaan. No, ei voi mitään. Ehtiihän ne lahjat vaihtaa joulun jälkeenkin.

Joulukorttikokoelma saa kököttää ilmoitustaululla loppiaiseen saakka. Ihan
kohtalaisesti niitä kortteja tuli. Niin ja yksi tuttavani lahjoitti nimelläni Kirkon ulkomaanapuun hyvää joulua toivottaen. Kiitos vielä kerran!


5 kommenttia:

Angela kirjoitti...

Kaunis jäinen järvi-maisema ja kortitkin ovat siinä nätisti vierekkäin :) Nyt ollaan tosiaan menossa valoa kohti. Kyllä se tästä alkaa taas elämä valaistua! TOivottavasti näet ystäväsi...ainakin joulun jälkeen sitten. Varaa itsellesi joku hyvä kirja vaikka ja lue välillä sitä ettei ihan koulujuttuihin jää...mä ostin äsken juuri Saatana saapuu Moskovaan -pokkarin, koska helmikuussa menen katsomaan sen näytelmän. Pysyy sitten tarinassa paremmin kiinni :) Hyvää viikonloppua ja Ihanaa Joulua Marko jo näin etukäteen. Laitan kyllä vielä blogiin yleisen toivotuksen.

marko77 kirjoitti...

Järvimaisema on kaunis, niin kesällä kuin talvella! :) Toivotaan, että nähdään - valitettavasti me ollaan etäännytty tänä vuonna ja ensi vuosi näyttää "huonolta". Mutta elämä on, ei voi mitään.

Huomenna ajattelin esseetä kirjoitella, on pakko saada se ennen kevätlukukauden aloitusta valmiiksi. Eipä noita ns. muita kirjoja enää mistään saa, kun kirjastotkin ovat kiinni.

Hyvää Joulua myös sinulle Angie ja Menestystä vuodelle 2008! :)

Anonyymi kirjoitti...

JOULUILOA t. a-r.

Anne kirjoitti...

Hyvän joulun toivotus täältäkin!

marko77 kirjoitti...

Danke schön! Et tu! :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More