keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Tenttierehdys

Olin jo aivan varma. Myös kalenterimerkintä oli olemassa: Tentti 13.11. klo 16-. Mutta eilen ei ollutkaan hallintotieteiden tenttipäivä, vaan oikeustieteiden. Ensimmäistä kertaa yritin mennä sellaiseen tenttiin, johon en ollut ilmoittautunut. Uusi yritys 27.11. - tällä kertaa olen varmistanut oikeasta tenttipäivästä. Eikä tuo lukeminen hukkaan mennyt.

Ei tuo Tampereen reissu hukkaan mennyt. Kävin opiskelijaravintolassa syömässä kinkku-ananaspizzaa (pitkästä aikaa) ja näin muutaman hallatoverin. Tapasin myös erään toimittajakollegan kahvin merkeissä ja näin (jälleen kerran) puhemies Niinistön. Sain myös hieman selvyyttä opintoihin, jotka eivät niin masentavilta näytäkään - vaatii vaan lujaa työtä ja motivaatiota. Linja-automatka Tampereelta takaisin meni nukkuessa, aika rankka päivä.

Astrid Lindgrenin syntymästä tuli tänään kuluneeksi 100 vuotta. Här kommer Peppi Långstrump..


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No sinähän nyt törmäilet Saleen harvasepäivä :) Peppi Pitkätossu oli yksi mun lempiohjelmia lapsena. Ihana Peppi! Tsemppiä tenttiin.

marko77 kirjoitti...

Sale on menevä mies ja viihtyy näköjään Tampereella! :D Kivannäköinen auto ainakin (musta audi, tahtoo sellaisen). Juu, kiitos - onhan noita tenttejä tossa iso kasa..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More