tiistaina, marraskuuta 20, 2007

Afrikkaa ja angiinaa??

Muutaman päivän olen ollut hiukan kipeänä. Pientä lämpöä pitää ja kurkku on kipeänä - yöt menevät buranalla. Toivottavasti ei pukkaa angiinaa, antibioottikuuria on kyllä ankeata syödä - tosin terveeksi tulemisen takia söisin vaikka miten monta kuuria putkeen. On ollut myös aika väsy olo ja unta on riittänyt joka yölle ainakin 10 tuntia. Päivällä tulee lepäiltyä, vaikka uni tekisi hyvää. Jos tätä jatkuu pari päivää, niin pakko käväistä lääkärissä - ihan varmuuden vuoksi. Levollahan tällaiset virustaudit yleensä menevät ohitse 2-3 päivässä.

Muutamia tenttituloksia on tullut takaisin. Viestinnän taannoinen oppihistoria-tentti meni, kuten totesin tentin jälkeen, huonosti - hylättyhän sieltä tuli. Ei vaan virtaa riittänyt lukea ja tehdä moneen paikkaan (sekä Helsinkiin että Tampereelle) yhtaikaa. Olen hieman pettynyt itseeni, mutta eipä tuo yllätyksenä tullut. Itse olen valinnut tieni ja keskittynyt pääaineopintoihin. No, kunnallisoikeuden esseestä tuli nelonen. Ihan mukavasti tuo meni, vaikka edellisestä tuli vitonen. Ehkä hieman hätäilyn makua viimeistelyssä. Mutta ei mahda mitään, opiskelu on tällaista. Ensi viikolla tutkimusprosessin hallinnan tentti ja sitten esseen sekä muiden tenttien kimppuun ennen joulua.

Toton African omistan eräälle ystävälleni, joka sinne halajaa käytyään siellä viime kesänä. Olen vannottanut itselleni, että lähden Afrikkaan joskus vapaaehtoistyöhön. Afrikka - sarvikuonojen maa.



0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More