perjantaina, lokakuuta 12, 2007

Monta asiaa mielessä

Kulunut viikko oli ihan ok - kiireistä huolimatta. Pöytäkirja on tehty ja toimitettu eteenpäin, lehtiilmoitukset ovat hoidossa ja essee toivottavasti jo professorin pöydällä.

Tänään oli toiseksi viimeinen kokoustekniikan ja neuvottelutaidon luento. Ei ollut mikään paha rasti, vaikka omaa neuvotteluesitystä piti katsella videolta - onneksi vain parisen minuuttia. Lehtori kysyi nimenhuudon yhteydessä (hän kysyi kaikilta jotain) minulta "mitä on mielessä". Tietenkin vastasin, että monta asiaa, en viitsinyt alkaa luettelemaan. Ihan mukava luento tälläkin kertaa. Tuo luennoilla viihtyminen on pitkälti luennoitsijasta kiinni ja jossain määrin myös porukasta. Meillä on onneksi ihan hyvä jengi koossa.

Tänään oli maa valkoisena, niin Hämeessä kuin Pirkanmaalla. Onneksi ei ollut niin kylmä kuin pelkäsin, vaikka kylmä tuuli puhalsi naamaan.

Viikonloppu sujuu varmaankin viestinnän tenttikirjojen (no, ainakin yhden) parissa. Ja ensi viikon perjantain vaatteita miettiessä. Ihan pukua en viitsi tuollaiseen tunnin päivätilaisuuteen laittaa, vaikka Raatihuone olisikin jo sinällään arvokas paikka. Taitaa mennä bleiserilinjalle, kunhan vaan osaisi valita sopivan paidan ja housut. Mutta se sitten ensi viikolla.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koitahan jaksaa pakertaa. Hyvää viikon jatkoa Marko, vaikka onkin hiukan harmaata tuolla ulkona :)

marko77 kirjoitti...

Koetaan jaksaa! :) Helsingissä sitä vasta harmaata oli! Viikkoja myös sinulle, Angie!

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More