maanantaina, lokakuuta 01, 2007

Esseetä ja musiikkia

Pientutkielmani eli seitsemänsivuinen viestinnän esseeni "Mikä tekee tieteellisestä teksistä tieteellisen" on valmistunut. Hieman keskeneräiseltä se tuntui laittaessani sen opintokansioon. Toivottavasti siitä edes kolmosen saa, kyllä siinä sen verran asiaa on. Vaikka eihän tieteellinen työ ole kai koskaan valmis. Se suurin työ kunnallisoikeuden saralta on vielä edessä - vaikka toivoisin sen olevan jo takana. Mutta kyllä se kai siitä. Täytynee muistaa päivittää tuota Graduttaja-blogiakin. Sitä ennen on vielä monta esseetä tehtävänä..

Viikonloppu meni tosiaan opiskellessa ja osin lepäillessä. Niin ja musiikin parissa. Veljeni osti minulle Kiven eli Creative Zen Stonen (sinisen, kuinkas muuten) - eihän siinä tosin ole kuin 2G tilaa, mutta kuitenkin... Varsinaisesti ehdin tutustumaan soittimeeni vasta sunnuntaina. Laitoin jo sinne jonkin verran tavaraa: Anne Mattilaa, U2:sta, klassista musiikkia (Morsen tunnusmusiikkia) ja Tuho-osaston soundtrackin. Pitäisi vielä hankkia sellainen avainrenkula ja silikonisuoja.

Hyvää musiikkia - sekä Mattila että klassinen, josta olen taas alkanut tykkäämään (sellaista rentouttavaa musiikkia tässä välillä tarvitaankin).

Tämä biisi on otettu Scrubsin (Tuho-osasto) soundtrackiltä. Ehdottomasti yksi tuon levyn parhaimpia kappaleita erityisesti sanoituksen vuoksi. Omistankin tämän biisin eräälle ystävälleni. On ihmisiä, joita ei voi sitten unohtaa.

Good Life by Francis Dunnery



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heeeei onpas sulla hiano kivi! Mulla on pinkki :D

Anne kirjoitti...

Laitoin sulle haasteen, joten vastaa jos huvittaa. Olisi ihan mielenkiintoista lukea mitä kaikkea olet aktiivisena ihmisenä ehtiyt takavuosina saada aikaan.

Pitäisi minunkin ostaa joku kivi, kun kännykkä ei tykkää soitella musiikkia vaan piippaa välillä korvaan tai menee vain pois päältä.

marko77 kirjoitti...

Angie: Heeeeei, on hieno! Ja kivasti kuuluukin. Täytyy vaan ostella avainrengas ja se suoja, niin sitten sitä voi ulkoiluttaakin! :)

Anne: Kiitos haasteesta, toki vastaan! :) Kannattaa hankkia joku tuollainen. Kai niitä suklaamaastakin löytyy - vaikka suklaanvärisenä?:D

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More