lauantaina, kesäkuuta 16, 2007

Ja joka yö soitan..

..Satumaa-tangon! Olin jo unohtanut, miten hieno artisti Maija Vilkkumaa on! Tänään jäin kuuntelemaan eräässä yksityistilaisuudessa settiä ja olin vakuuttunut. Harmikseni Maija on leikkauttanut pitkät hiuksensa, mutta se nyt ei menoa haitannut. Kannattaa bongata Maija kesän festareita, ette pety. Hmm..Täytyypi kuunnella tässä jossain vaiheessa Maijan lätty - jälleen kerran.

Tuli nähtyä muutama koulukaverikin. Heidän kanssaan ei tullut turistua, harmi. Täytyykin joskus ihan soitella ja kysyä kuulumisia.

Päivä oli kuuma, olisi pitänyt laittaa shortsit jalkaan. Farkut eivät ole oikein kesävaate, ainakaan selkeällä ja lämpimällä ilmalla. Huomenna, kun piipahdan Helsingissä, laitan shortsit jalkaan ja pitkät housut reppuun - kaiken varalta. Sandaalit sentään oli tänään jalassa, täytynee muistaa huomennakin..

Tänään tuli maksettua yliopiston ilmoittautumismaksu 80 euroa. Kahtena edellisenä vuotena maksoin ylioppilaskunnan maksun lisäksi liikuntatalon käyttömaksun - siellä kertaakaan käymättä. No, hyvään tarkoitukseen ne rahat menivät. Ja jos kuntosalille tulee ensi vuonna tarvetta, niin kertamaksu kai ajaa asian paremmin kuin vuosimaksu..

EDIT: Oli pakko lisätä Satumaa-tango, joka on soinut lauantaista saakka päässäni..


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin tykkään Maija Vilkkumaasta kovasti. Aivan mahtava musiikintekijä ja artisti! En ole koskaan kuullut Maijaa livenä. Se pitäisi kokea kyllä. Toinen suuri haave on nähdä vielä joskus Madonna livenä. Tulisi joskus Suomeen!

marko77 kirjoitti...

Maija on kyllä energinen laulaja sekä mainio tekstinikkari! :) Itse haluaisin nähdä Nelly Furtadon ja U2:n livenä - vaikken hirveästi keikoilla käykään..:/

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More