perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Tour De Helsinki, osa 1

Eilen oli kaikin puolin kohtuullinen päivä ja ilmakin oli kaunis. Tein Helsingissä lähiökierroksen - köröttelin Tikkurilasta dösällä Mellunmäkeen, sieltä metrolla Ruoholahteen ja ratikalla edelleen Töölön kautta Haagaan.

Oli kiehtovaa nähdä eri kaupunginosia (jos vaikka joskus muuttaisi Helsinkiin), vaikka etenkin Itä-Helsingillä on hurja maine. Täytyisi joskus jalkautua eri kaupunginosiin ihan ajan kanssa, nyt tuli tehtyä sellainen sightseeing.

Iltapäivällä oli sitten liikunnan vuoro. Heittelin Huopalahdessa erään ystäväni kanssa koripalloa parin tunnin ajan. Ilmakin suosi skabailua, kentällä olisi viihtynyt vaikka viisi tuntia. Kivaa oli, vaikka yhden matsin hävisin tytölle (no, mitä häpeämistä siinä on) - kaksi matsia pelasimme tasan ja yhden hoiti kotiin allekirjoittanut (ja vielä ns. kolmoskisan, wau!). Naamakin sai väriä.

Puhuimme matsailun ohessa ihmissuhteista - lähinnä ystävyydestä, joka on joskus aikamoista nuorallakävelyä (nimim. kokemuksen syvällä rintaäänellä). Mutta tosi ystävyys kestää tyynet ja tyrskyt. On annettava ja myös pyydettävä anteeksi (tästä lisää myöhemmin). Perjantai-illan menomusiikiksi Nelly feat. Timbaland - Promiscuous.

Ai niin joo, hyvää pyyhepäivää!



0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More