perjantaina, syyskuuta 01, 2006

Tröttande dag

Tänään oli tarkoitus kertoa hieman päivästäni på svenska. Itseluottamus omiin kielellisiin kykyihin horjuu kuitenkin sen verran, että jätän väliin. Kiroan usein sitä, etten ollut syntynyt kaksikieliseen perheeseen. Olisihan sitä mukava puhua kumpaakin kotimaista flyttande. (Pakko)ruotsista riittäisi koko merkinnän verran asiaa, joten palatkaamme asiaan myöhemmin.

Tänään oli jälleen pätkäetätyöpäivä - yksi kahdesta, jälkimmäinen siis maaanantaina. Aikainen herätys (ennen kuutta ylös) tuntuu näin illalla, mutta kyllä se tästä. Päivä meni melko sutjakkaasti, uutisia tehden ja ystävän kanssa meseillessä. Edes postinkantajan tuoma kirjaston myöhästymissakko eikä se, ettei urheiluliikkeestä löytynyt kunnon kypärää pilannut päivää kovinkaan paljoa.

Mutta kaapelitelevisioyhtiö onnistui sen pilaamaan. Tiistaista saakka ilmennyt vika lähetyksissä tekee television katsomisesta tuskaa. Lahteen on soitettu ja laitettu viestejä joka päivä, mutta asentaja-anttia ei vaan näy, eikä kuulu. Iso miinus kyseiselle firmalle. Mutta ei voi valittaa; on vaan odotettava, että joku sieltä jaksaa joskus vaivautua. Ehkä sitten joskus. Huomenna onneksi lauantai. Olisiko uimavesi vielä lämmintä?


2 kommenttia:

Pumita kirjoitti...

Kiitti onnitteluista! Odotan mielenkiinnolla sitä ruotsinkielistä versiota. :)
Vi syns!
/TJ :)

marko77 kirjoitti...

Var så god! :) heh, jag också..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More