torstaina, elokuuta 31, 2006

Elämää verkossa, osa 1

Jossei oikea elämä ole helppoa, niin ei se ole joskus verkossakaan. Sanan säilyvä miekka voi silvaista melko pahastikin, ellei ole varovainen kirjoituksissaan tai kommentoinneissaan.

Vierailen päivittäin eräällä keskustelupalstalla. Mukava paikka ja mukavia ihmisiä. Mutta viime päivinä tunteet ovat käyneet hieman kuumina. Ei minun takiani toki, mutta yhdellä ainokaisella kommentillani loukkasin rakasta ystävääni, ihan syyttä suotta. En varmasti paljoa, mutta hieman - luulen ainakin niin. Nyt kaikki on toivottavasti menneen talven lumia ja anteeksi on ainakin pyydetty - varmaan kolmesti. Valvoin myös puoli yötä koko keskustelupalstan takia. Kärpäsestä oli tehty härkänen. Elämä jatkuu - toivottavasti.

Katselen tässä parhaillaan Kymmenen uutisten 25-vuotisjuhlalähetystä. Onnea vaan Pöllölaaksoon! Tiedä sitten, kumpi on parempi - YLE vai MTV uutistuotannosta puhuttaessa. Kanavalla ei taida olla enää väliä, kunhan jostain nuo uutiset tulee katsottua edes kerran päivään. Taitaa nykyään olla enemmän seurannassa CNN ja BBC. Enkä vaan sääennustajien takia. Verkon uutisannista puhumattakaan...


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More