lauantaina, syyskuuta 02, 2006

Mitäänsanomaton lauantai

Tänään taisi olla yksi mitäänsanomattomista päivistä (ei sillä, etteikö niitä tänä kesänä ole riittänyt). Tein lyhyen pyöräilytuokion (maksoin kirjaston sakkoja pois, peräti kaksi euroa; kirjat tuli taas kyllä uusittua) jälkeen pitkän kävelylenkin kauniilla kirkon seudulla. Ilma oli uhkaavan alun jälkeen loistava ja lämmintäkin taisi olla yli 20C. Sinänsä siis loistava ulkoilusää! Kuluvan kesän viimeisiä taitaapi olla, joten nautitaan nyt niistä. Kengät olivat hieman epämukavat, olisi sittenkin pitänyt laittaa naikit jalkaan. Kamerakin tuli mukaan, mutta mitään ei digin muistiin tarttunut. Taidan olla sellainen "hetkeen tarttuja", mitä kuvaamiseen tulee. Alla olevat auringonlasku- ja sateenkaarikuvat ovat juuri sellaisia, jossa olen ehkä parhaimmillani. Mene ja tiedä.


2 kommenttia:

Sipriina kirjoitti...

Ja hienoja kuvia olivatkin, Marko! Lisaa vain semmoisia.

Syksy on alkanut tulemaan tannekin. Oisin jo myrskyaa valiin niin etta paree vain alkaa kiinnittamaan irto-omaisuutta kiinni puutarhan puolella taikka pistaa ne autotalliin.

marko77 kirjoitti...

Kiitos sipri! :) Täällä syysmyrskyt eivät ole vielä alkaneet. *koputtaa päätä* Kannattaa pistää autotalliin, ei ainakaan tule huolta siitä, pysyvätkö kiinni vai ei.. Catch you later and take care yourself! MH

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More