torstaina, syyskuuta 07, 2006

Takaisin arkeen..

Allekirjoittanut on palannut kahden päivän Helsingin hulinoista takaisin arkeen. Niin ja bloggailu voi jatkua - internetyhteys kun tuosta hostellista puuttui. Kuntamarkkinat olivat jälleen mielenkiintoinen kokemus. Kahtena edellisenä kertana piti opetella asioita, nyt kolmannella kertana kaikki hoitui, ainakin omalta osaltani rutiinilla. Asiaan auttoi ehkä se, että olin ollut työharjoittelussa "markkinapaikalla" ja tunsin siis entisestään osan ihmisistä. Kuntalehden tarjoama lounas (kalaa ja valkkaria) maistui ja oli mukava tavata ao. lehden avustajia, johon minäkin kai kuulun. Lisäksi iltatärskyillä oli mukavaa, vaikka jouduin sattuneesta syystä (sain kutsun päivää ennen tapahtumaa) laittamaan mustat lenkkarit (=street niket) jalkaan. Muuten asu oli toki siisti ja skumppa sekä pieni purtava maistuivat. No, ei kai kukaan kenkiä katso, vai katsooko?

Opiskelijatoverit. Oli mukava tavata uusia, oman alan tovereita. Mielenkiintoista, kuinka uusien opiskelijoiden kanssa tulee helposti juttuun. No, riippuu kai ihmisistä. Ehkä opiskelijat ovat kaikki samanlaisia, oli kyseessä fuksi tai nn:n vuoden opiskelija. Vanhojen opiskelijatovereiden tapaaminen oli parin päivän parhainta antia. Siis heitä, joiden kanssa opiskelet parhaillaan sekä heitä, jotka ovat jo valmistuneet ja siirtyneet työelämään. Osan kanssa tuli vietettyä pari päivää niin "töissä" kuin vapaa-ajalla, osan kanssa tuli ainoastaan heitettyä sana tai kaksi. No, pelkkä tuttujen kasvojen näkeminen ja kuulumisten vaihtaminen piristi sanoinkuvaamattomasti. Muutaman vanhan opiskelijatoverin, nykyisten viranhaltijoiden, kanssa olisi jutellut vaikka puoli päivää, mutta se kiire kiire...Onneksi sovimme, että tapaisimme vielä - kiireettömissä olosuhteissa.


Olo on väsynyt, mutta onnellinen - pääsee omaan sänkyyn nukkumaan ja puhtaita vaatteita, ainakin muutaman koneellisen jälkeen. Jalkapohjat ovat hieman rakoilla ja jalat hellinä - univelkaakin riittää, joten eiköhän tämä tällä kertaa.
Satunnainen matkailija Helsingin lumoissa, osa 5 tulossa - ehkä jo huomenna, jolloin pitäisi suunnitella jonkinlaista opintosuunnitelmaa..*huokaus*


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More