tiistaina, syyskuuta 05, 2006

Manic monday

Jos sunnuntai oli hyvä päivä, niin eilinen ei sitten ollut. Tai no, työpäivä mikäs siinä..Mutta vesisade, syksy ja harmaus kyllä iski tajuntaan taas oikein olan takaa. Ehkä hieman väsyttikin. Tuntui taas siltä, ettei mikään taas tule onnistumaan. Univajetta on tänäänkin, sillä pitihän siellä sängyssä pyöriä itsekseen pari tuntia. Nuijanukutus - se on kyllä kohta tarpeen.

Olotilaan ei millään auttanut vanhempien ainainen utelu opinnoista. "Milloin koulu alkaa?" "Milloin aiot valmistua, monta vuotta vielä" ja sitä rataa. En vastannut mitään, koska tuo keskustelu on käyty miljoona kertaa aikaisemminkin. Kyllä sitä pitäisi miettiä, valmistumista. Mutta tällä hetkellä ei oikein sovi aikatauluun, sillä haluaisin saada viestinnän cumun loppuun (jos pääsen sitä suorittamaan). Lisäksi olisi tarjolla enemmän tai vähemmän vakituista hommaa, jonka tosin voisi suorittaa otona eli opiskelun lomassa. Mutta antaa ajan kulua..


2 kommenttia:

JG kirjoitti...

Nyt Marko, kuuleppa, ota itteas niskasta kiinni ja piristy hyva mies. Kylla se vanhempia kiinnostaa, milloin aiot valmistua. Oletko vastannut heille siihen..kysyvat niin monta kertaa, kunnes vastaat. Oletan. Sina olet heidan kiinnostuksen kohde, ja hyvaa he silla tarkoittavat.

Tsemppia, hyvaa otetta opiskeluun seka mukavia syksypaivia!!!

marko77 kirjoitti...

Kiitän Jaana sanoistasi! Kyllä se tästä, kunhan syksy pääsee vauhtiin ja eräät opiskeluun liittyvät asiat selkiintyvät. ;) Olen vastannut monta kertaa, mutta vastaus ei tunnu riittävän.. Mutta kyllä se tästä iloksi, kai..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More