lauantaina, syyskuuta 23, 2006

Kiireinen perjantai..

Eilen illalla blogi kiukkuili, joten yritetään tänään uudestaan. Pojat, oli kiire päivä eilinen! Nälkäpäivä aiheuttaa muutenkin kiireitä, mutta päälle vielä etätyöpäivä aamuvarhaisesta saakka. Ihan mukava päivä, sai ainakin liikuntaa.

Nälkäpäiväkeräys alkoi ihan mukavissa merkeissä ja ihmiset ovat jälleen osallistuneet kiitettävästi. Ehdotin paikallislehden toimittajalle, että hän voisi tulla tunniksi keräämään ja tutustumaan, mistä tässä oikein on kysymys. Ihan mukava kokemus kuulemma ja hyvä lehtijuttu tulossa. Jälleen saa naamansa ja nimensä paikallislehteen - osaston sihteerin/tiedottajan ja aktiivisen vapaaehtoistyöntekijän osa tuokin. Viime vuonna olin varmaan kolme kertaa paikallislehdessä, nimenomaan haastateltavana. Mieluiten kyllä kirjoittasin ja valokuvaisin niitä juttuja. No, ei siinä julkisuudessa mitään pahaa ole. Sen verran paljon ollut pienestä pitäen esillä eri yhteyksissä.


Perjantai oli harvinaisen lämmin, +21C oli täällä mittarissa. Tänään ja sunnuntaina on luvassa saman verran. Ihana ulkoiluilma, kieltämättä..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More