torstaina, syyskuuta 21, 2006

Toivoa täynnä?

Seesteinen ja ihanan aurinkoinen päivä - torstai, joka toisille on toivoa täynnä. Nälkäpäivän organisointia, tenttiin lukemista ja pientä lenkkeilyä näin toipilaana (johon kuului luonnon ihastelua, kuten kuvasta näkyy). Nokialaiseni kamera on aika huono verrattuna normaaliin digikameraan, mutta kyllä ihan kohtalaisia kuvia voi kapulallakin ottaa.

Vein tänään kaksi korttia postiin - tuttavilleni (ystävistä ei voi puhua) - toinen naapurikaupunkiin ja toinen puukenkien luvattuun maahan. Tämä ulkomailla asustava on ollut pääasiassa nettituttavani. Koskaan en ole häntä tavannut. Mailailemme toisinaan, nyt hieman harvemmin. Tämä naapurikaupungissa asustava on tuttu lähinnä vapaaehtoistyön kautta. Ihania ovat nämä molemmat tuttavani ja on ollut onni saada tutustua heihin. Vaikkakin tähän toiseen vaan virtuaalisesti.

Juttelin pitkästä aikaa mesessä erään ystäväni kanssa. Lyhyt tuokio vaan, mutta sitäkin antoisampi. Mielelläni toki kasvotusten, mutta olosuhteiden pakosta näin virtuaalisesti.

Pidän sairaalasarjoista. Sairaalaelämää, Teho-osasto, Elämä käsillä ja nyt House, joka vaikuttaa ensi näkemältä mielenkiintoiselta. Ei todellakaan samanlainen kuin muut edellä mainitut. Mainio mies tuo Hugh Laurie. Missä lie Jeeves?


2 kommenttia:

Sipriina kirjoitti...

Niin on taallakin ollut aivan mahtavan hienot saat. Eilen mittarissa +24 ja ihana leuto tuuli.

Nyt kumminkin yolla satoi mutta minusta se on tosi mukavaa. Iso ikkuna auki etta oikein kuulee sadepisarat, peiton alla kapertyneena ja vauvanunta kehiin. A vot! Kylla nyt taas kelpaa... uusi paiva edessa.

Paljon terveisia taalta Englannista!

marko77 kirjoitti...

Kiitos terveisistä, piristi päivää huomattavasti! :) Oi, kun pääsisi sinne merenrantaan ajattelemaan ja haaveilemaan.

Täällä pitää kiirettä, mutta onneksi viikonloppu edessä. Saa hieman rauhoittua ja lukea..;)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More