sunnuntaina, syyskuuta 24, 2006

Sunnuntainen olo

Tänään oli pitkästä aikaa - erästä ystävääni lainatakseni, sunnuntainen olo. Nukuin peräti kymmeneen (joka on todella harvinaista meikäläiselle), katsoin sunnuntaisia televisio-sarjoja, pyöräilin ja kävin kävelyllä. Sää ei ollut yhtä lämmin kuin eilen, mutta aurinkoinen - se riittää minulle.

Olo on fyysisesti parempi kuin viime viikolla. Jaksaa taas harrastaa liikuntaa ja suunnata ajatuksia opintoihin sekä ystäviin. Onneksi sain tänään jutella erään ystäväni kanssa mesessä, pitkästä aikaa. Kiireitä on ollut molemmilla. Ei olla aikoihin edes nähty, osaltaan sen takia laitoin viime viikolla paketin hänelle. Minusta on mukava muistaa ystäviä silloin tällöin, varsinkaan kun heitä ei ole nähnyt aikoihin. Pitäisi muutamalle opiskelijatoverille (joita näin silloin Helsingissä vilauksen) laittaa sähköpostia ja kysyä kuulumiset, ettei unohdu.

Viikko alkaa työpäivällä, etätyötä taas vaihteeksi. Muuten viikosta en tiedä vielä mitään. Ainakin keskiviikkona olisi raahauduttava taas Tampereelle, ja kenties vielä perjantaina. Sinänsä nuo perjantain luennot on ikäviä, kahden tunnin takia neljän tunnin matkustaminen. Elämä on..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More