torstaina, huhtikuuta 15, 2010

Hyvä päivä

Eilen oli pitkästä aikaa hyvä päivä - näin ainakin ajattelin nukkumaan käydessäni.Vietin aurinkoista keskiviikkoa Helsingissä hyvässä seurassa. Ensin kävin Kuntatalolla moikkaamassa / halaamassa muutamaa kaunotarta ja puhumassa syksyn pätkätyökuvioista. (jotka vielä eivät tosin selvinneet). 

Kuntatalo-session jälkeen  suuntasin  puoliltapäivin Eduskuntatalolle, jossa oli vuorossa lounastapaaminen edustaja Kiurun (tuttavallisemmin Krista) kanssa. Lentokenttämäisen turvatarkastuksen jälkeen ihanan lämmin halaus ja törmääminen tuttuihin hallatovereihin, jotka olivat jokakeväisellä excursiollaan (allekirjoittaneelta jäi tällä kertaa Itämeren aallot väliin). Eduskuntatalon ruokala on pieni paikka - kuvittelin sen olevan jotenkin mahtipontisemman ja arvokkaamman.  Krista kommentoi ruokalan muistuttavan kouluruokalaa - ja minä muistutin samaan hengenvetoon arvon edustajien joskus muistuttavan koululaisia ainakin käytökseltään. Tunti meni puhuttaessa niin kunta- kuin järjestöasiaa (Krista on SPR:n valtuuston pj). Harmittavan nopeasti aika meni hyvässä seurassa - Kristan piti kiirehtiä suureen valiokuntaan toiselle puolelle taloa. Kansanedustajan työ ei ole pelkkää edustamista, vaan näköjään kokoustamista ja istumista. Onneksi päätimme ottaa joku kaunis päivä uusiksi. 

Eduskuntalolta (ensin tuokio Musiikkitalon ihastelua) köröttelin ratikalla Eiraan (Merikadulle) ja sieltä dösällä takaisin keskustaan, jossa erään kaunottaren kanssa oli ensin teekestit ja sitten hieman geokätköilyä Ruoholahdessa. Garminin akkupatterit olivat tyhjentyneet, joten olin kännykän varassa - eihän se sitten löytynyt, mutta oli kiva ulkoilla ja paistatella päivää. Suunnittelimme toukokuulle Suomenlinna-päivää - museokierrosta ja sen sellaista. Kello olikin jo sen verran, että oli pakko suunnistaa takaisin Lahteen z-junan avustuksella. Onneksi ehdin alta pois - pari tuntia myöhemmin koko junaliikenne seisoi tietokonevian takia. Joskus sitä vaan on hyvää tuuria. Ja hyvä päivä.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More