keskiviikkona, syyskuuta 17, 2008

Lepotilassa

Olen ollut alkuviikon kirjaimellisesti lepotilassa. Kiireisen kuukauden jälkeen elimistö haluaa nollata itsensä ja laittoin flunssan päälle. Jo sunnuntaina jalat olivat yhtä lötköä ja alkuviikon olen makaillut sängyssä hyvä kirja kainalossa (Mark Kurlanskyn 1968). Nyt olo on parempi - parempi olisi, sillä tänään on piipahdettava Lahdessa (ja ehkä tavatta Prinsessa - ihan kun meillä jotain puhuttavaa olisi) ja loppuviikosta Helsingissä.

Sysky on ihmeellinen vuodenaika. Kaikki muuttuu ihmisiä myöten. Kävin lauantaina kuvailemassa luontoa ja sen muuttumista. On se vaan ihmeellistä!


2 kommenttia:

Morticia kirjoitti...

Toivottavasti flunssa on jo ohi. Pirullinen vaiva on se, vaikka niin harmiton muuten. Mullakin oli pikaflunssa, ja se yhdistettynä tähän raskauspahaanoloon aiheutti sen että oon taas ollut poissa töistä 3 päivää. Ei ollut pomo iloisen kuuloinen kun ilmoitin. Voi että kun keksisi homman jota vois tehdä kotoa ja ilman aamu klo 5.30 heräämistä.

marko77 kirjoitti...

Heipsan! No, pikkuhiljaa ohitse - on vaan pitänyt laiskotella, jotta jaksaa taas ensi viikolla. Nyt piti lähteä käymään Helsingissä ja miksei kävisi, kun olo on ok.

Harmi, että sinulla oli raskauden lisäksi vielä tuollainen syyslentsu. Ei varmaan kiva olo..:/ Jaksamista! *hali*

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More