torstaina, heinäkuuta 31, 2008

Paidattomana

Torstain väri oli sininen. Silmillä sinisävyiset aurinkolasit (ja sininen kypärä pyöräillessä) - päällä vaaleansininen t-paita, jalassa sinisen sortsit ja jalassa tietysti siniset sandaalit. Helteisessä säässä piti ottaa paitakin yhdessä vaiheessa pois - tosin läheisellä koripallokentällä. Oli toinen kerta, kun otin paidan pois ihmisten ilmoilla (ensimmäinen kerta tapahtui Kaivarissa).

Aamuseitsemältä olin jo kouluhommin parissa. Alan itsekin uskoa siihen, että jos tekee vähän tekstiä kerrallaan, niin joskus tekele voi olla jopa valmis! Huomenna kai pidän pientä taukoa opinnoista (jotain pientä silti pitää niidenkin eteen touhuta) - pitäisiköhän sitä nukkua hiukan pidempään, jotta lauantaina taas jaksaisi?

Tapasin erään ystäväni pitkästä aikaa. Oli kiva viettää aikaa ja haahuilla ympäri Lahtea. Kävimme huonekaluostoksilla. Tai no, hän osti sängyn. Aika hidasta palvelua - 20 minuuttia kesti myyjän tulo sänkyosastolle. No, hyvää aikaa oli rupatella sängyn reunalla. Itse aloin heti suunnitella oman kämppäni (sitten joskus jossainpäin maailmaa) - sinistä tulee olemaan kyllä ja paljon! Jos olisi yhtä rikas kuin köyhäkin, niin ostaisi heti sängyn ja tuolin ja mattojakin. Haaveilla saa. Hieman pisti kyllä ärsyttämään taljat, joita ko.huonekaluliike möi. En vaan tajua, kuka moista edes tarvitsee seinälleen tai lattialleen. No, ehkä joku jolla on huono maku ja parisataa euroa ylimääräistä..

Huomenna on jo elokuu. Harmittavan nopeasti kesä meni. Kesä, jonka olisi voinut viettää paremminkin..Pah..


1 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Olisi yksi juttu sinulle blogissani.. :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More