tiistaina, huhtikuuta 15, 2008

Sana keskiviikoksi - opiskelusta

Opinnoista on pitänyt blogata jo pitkään, ei ole vaan ehtinyt. Nyt lyhyt yhteenveto. Hieman eteenpäin on menty, ainakin muutamien oppiaineiden kohdalla. Pääsin vihdoin ja viimein eu-oikeuden tentistä läpi kolmosella - parempikin olisi tullut perusteellisimmilla vastauksilla (kysyin tenttaattorilta ihan piruuttani, mikä oli tenttivastauksissa hyvää/huonoa). Mutta ihan hyvä. Kunnallistalouden tentistä tuli sen sijaan täydet pisteet eli vitonen. Jota kyllä ihmettelen. Ihan tyytyväinen olen kahteen tenttiin..

Kandi ja gradu vaivaavat ehkä jo liikaakin. Kummastakin pitää käydä maanantaina pienet ohjauskeskustelut. Gradu vaivaa jo senkin takia, että tutkimusongelma ja -kysymykset ovat hieman hataralla pohjalla (opponointi vahvisti tuon seikan). Mutta hiljaa hyvä tulee, kai. Myös kandiin pitäisi saada jotain eloa..*huokaus*

Ainoa asia, joka tällä hetkellä hieman piristää, on sää. Aurinko paistaa ja on lämmintä (siis verrattuna talveen). Huomenna pitää ulkoilla ja samoilla tuolla maastossa - torstaina taas asvalttiviidakko (Helsinki) kutsuu..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More