perjantaina, huhtikuuta 04, 2008

Juhlan aika (aka this is how we party..)

Tänään juhlitaan rakasta ainejärjestöä vuosijuhlien merkeissä - Hallat on jo 80-vuotias vanhus. Mikäli edellisiin vuosijuhliin on tukeutuminen, niin ruoka on varmasti hyvää, eikä juomaa tule ainakaan jatkoilla (kuulemma) puuttumaan. Saamme muun juhlaväen lisäksi oikein ministeritason vieraan - "oman" kuntaministerimme Mari Kiviniemen. Aveciksi sain, hieman yllättäen, Prinsessan. Onhan se ystävän kanssa (no, ystäviähän he ovat kaikki) kivempi juhlia kuin yksinään oleskella. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja saamme viettää kunniakkaan, mutta hauskan vuosijuhlan! Tumma puku ja mustat kengät ovat jo valmiina. Nukkua ehtii sitten sunnuntainakin..

Oma suhteeni ainejärjestööni on lämmin. Olen tutustunut moniin hienoihin ihmisiin ja käynyt monilla mieltärikastuttavilla excursioilla. Hallitustyöskentely on sujunut, vaikka välillä asioista on - luonnollisesti oltu eri mieltä. Mukavimmat muistot liittyvät juuri halloihin, eli ainejärjestöihmisiin, joita on tullut vastaan monenmonta seitsemän vuoden aikana. Nyyh, oikein ikävä tulee, aina kun joku meistä valmistuu. Mutta opiskeluhan pitäisi kestää pienen hetken..



1 kommenttia:

marko77 kirjoitti...

Aloittelin opintoni "vasta" v.2001, eli liikaa vuosia..:D Staabin kanssa olemme tehneet juu yhteistyötä ja Regionkin kanssa muutamia pippaloita - taitaa olla yhteinen futisjengikin nyt. Kiitos, välitetään onnittelut perille! :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More