lauantaina, joulukuuta 01, 2007

Viintä Vantaalla

Tuossa muutama merkintä sitten toivoin perjantaina, siis eilen tapaavani erään ystävän Helsingissä. No, toive toteutui, mutta paikkana olikin Vantaa. Olin aika yllättänyt. Ystäväni oli kyllä laittanut tekstiviestin muutostaan, mutta se viesti ei koskaan löytänyt perille. Ei siinä mitään, ihana koti ja muutenkin ystäväni vaikutti perin onnelliselta.

Siinä turisimme muutaman tuokion punaviinipullollisen voimalla ihmissuhteista ja muustakin. Näin myös hänen lapsuudenkuviaan - ensimmäisen kerran 12 vuoteen, jonka olemme tunteneet toisemme. En tiedä, voinko sanoin kuvata, kuinka olin todella kaivannut hänen seuraansa - viimeksi taisimme näimme kesällä. Niin se aika valitettavasti rientää. Lyhyeksi jäi tapaaminen, kun alkoi väsyttämään - aikaiset heräämiset vaativat joskus sen veronsa. Eiköhän me vielä nähdä, onhan hän yksi parhaimmista ystävistä ikinä.

Jaksoimme sentään tutustua kauppakeskus Jumboon. Nyt on sekin nähty - Myyrmannissa, Itäkeskuksessa sekä Isossa Omenassa on vielä käymättä. En tiedä, miksi Itäri on jäänyt katsastamatta - sehän on pelkän metromatkan päässä keskustasta. Mutta ehkä joskus..

Paradision Bailando vie minut muistoihin - tarkemmin sanottuna armeijan vihreisiin.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More