torstaina, marraskuuta 29, 2007

Prinsessa pieni

Huh huh, onneksi kohta on viikonloppu. On ollut jotenkin väsyttävä viikko. Piristäviäkin hetkiä on ollut, ainakin tänään. Näin Prinsessan pitkästä aikaa. Opintojen merkeissä tosin, autoin häntä eräässä koulutehtävässä. Puhuimme myös kaikenlaisista asioista ja ainakin minä opin hänestä enemmän kuin kertaakaan kuluneen kahden vuoden aikana. Ihmeellistä, miten ystävistään voi aina oppia uutta - jokaisella tapaamiskerralla. Toivottavasti joskus vielä näemme, molemmilla kun on omat kiireensä. Harmittaa, kun elämä on mitä on - jos ja jos ja jos ja niin edelleen. Nyt Housen pariin ja nukkumaan.


2 kommenttia:

Pia kirjoitti...

En nyt haluaisi vaikuttaa ihan kauhean vanhalta mutta tähän ikään mennessä olen yhä enemmän vakuuttuneempi siitä, että ystävi_ltä_ voi oppia enemmän kuin ystävi_stä_. Kiva kuitenkin, että sait viettää hyvän hetken ystävän kanssa - ne ovat enemmän kuin kullan arvoisia!

marko77 kirjoitti...

Niin, kai minä ystäviltäkin jotain opin - kunhan heihin vain tarpeeksi hyvin tutustuu. Harmittavan vähälle huomiolle ovat kyllä ystävyyssuhteet jääneet, osaltaan kyllä kaikkien kiireen takia. Ystävien kanssa vietetty aika ei ole koskaan hukkaan heitettyä. :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More