keskiviikkona, marraskuuta 07, 2007

Kivuliasta keskiviikkoa

Viikko kääntyy lopuilleen kivuliaissa merkeissä. Eilisillasta lähtien on kolottanut lähinnä leveätä selkälihasta (mikäli oikein olen lukenut "lihaskarttaa"). Illalla otin Buranan ja tänään on Ketoriniä voideltu - illalla sitten uudemman kerran. Harmittaa, piti käydä Tampereella opintoasioissa ja illalla laskemassa edustajistovaalien ääniä. Hyvä, jos pystyn kunnolla syventymään paperitöihin ja tenttikirjoihin, jotka tosin lisäävät gradutuskaani entisestään (tentittävä kurssi on, yllätys sinänsä, tutkimusprosessin hallinta). Pitäisi kai sitä lihaskuntoa harjoittaa nykyistä enemmän - nollasta ylöspäin. Toivon mukaan saamme lisäksi ystäväni kanssa aikaiseksi sulkapallomättöä, oikein kunnon hikiliikuntaa siis.

Joulu tulee joka vuosi yhä aiemmin. Tänään törmäsin joulusuklaisiin sekä suklaakalentereihin, joita on tarjolla ihmisten lisäksi myös kissoille! Hyvä ajatus sinänsä, mutta haluaisin nähdä kissan itse avaavan sen oikean luukun päivittäin ja ottavan sieltä sen kissanminttunsa. No, leikinlasku sikseen. Pitäisi itsekin jonkinlainen kalenteri ostaa - se varmaankin on se perinteinen Veikkauksen joulukalenteri. Pikkuvoittoja sieltä(kin) on tullut, mutta aina kannattaa yrittää. Pikkujouluja odotan innolla, vaikkei ne omalta kohdaltani ole samanlaiset kuin esimerkiksi BB-talon eiliset pukkipippalot (Punkki on kyllä oikea pelimies). Joululahjoja en halua edes ajatella - ainakaan vielä. Joka vuosi yhä vaikeampi ostaa esimerkiksi veljille jotain käytännöllistä. Ystäviä on helpompi lahjoa, kuin sukulaisia.

Kuulin tämän Something Stupid -värssyn toissapäivänä. Ihana kappale ja ehkäpä koskettaa jonkin verran omaa elämää - toivottavasti ainakin joltain osin.



0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More