sunnuntaina, marraskuuta 25, 2007

Kiva päivä

Eilen oli kiva viestinnän täyteinen päivä Helsingissä, vaikka olo ei mikään mahtava ollutkaan. Liukastuin aamusella matkalla bussipysäkille, onneksi ei sattunut pahemmin. Opiskelutovereita oli taas mukava nähdä ja tietenkin oppia verkko ja kansalaiset -teemasta uutta asiaa (kyllä, niitäkin ilmeni). Luennoitsija oli yllättävän nuori naisihminen, ei sillä etteikö hän osannut opettaa. Kuitenkin iän karttumisessa on se hyvä puoli, että myös kokemus karttuu, niin kuin elämänviisauskin.

Oli myös antoisaa jutella tovereiden kanssa sekä opintoihin että elämään liittyvistä asioista. Välillä tosin tunsi itsensä ulkopuoliseksi, kun puheet kääntyivät asioihin, joista minulla ei ole kokemusta.
Tuli käytyä Kampissakin katsomassa, miten joulu siellä etenee - kiireissä merkeissä arvatenkin.

Ensi viikolla olisi taas tentti ja pitäisi aloittaa jo viestinnän esseen valmistelu. Saa nähdä, joko tästä flunssasta vihdoin ja viimein toivun? Toivottavasti.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joko flunssa on selätetty? Aina on tilaa vielä yhdelle, joka syö VALKOSIPULIA! :D Siinä on luonnon omaa antibioottia. Osaathan tehdä vanhan kansan yskänlääkettä, sipulimaitoa?, kysyy hoitsu a-r.
Pikaista paranemista ja tsemppiä opintoihin!

marko77 kirjoitti...

Kiitos!:) Flunssa on kohta selätetty - onneksi. Valkosipulihan on mainiota tavaraa, sitä menee raakanakin. Sipulimaitoa on kyllä joskus tehty, nyt selvittiin ihan mustaherukkamehulla ja coldrexillä.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti tosiaan toivut pian! Kampissa on yksi ihana putiikki (Motiivi), jossa käyn aina, kun menen vaateostoksille :)

Mä katselin eilen teatteriin mennessäni jouluvaloja ratikasta. Kivalta näytti.

En ensin oikein meinannut päästä Vanja-enon "sisälle" mutta loppua kohden alkoi parantua sekin puoli. KOM:n näyttelijät ovat kyllä loistavia! Suosittelen jos joskus harkitset Helsinkiin teatterireissua. KOM on melko varma nakki ;)

marko77 kirjoitti...

Ai sinut löytää Motiivista, tuntomerkkinä polkkatukkainen tyttö! ;) KOM on aika tuntematon teatteri, täytyypä vilkaista... Eiköhän tämä tästä, kiitos vaan! :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More