sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2007

..kesäkuun ensimmäinen..

..merkintä nyt ainakin. Ja kesäinen (aurinkoinen ja lämmin) ilma. Lisää on luvassa, helteistä säätä koko viikko! Pitäisi vielä opiskellakin (no, kai rannoilla on niitä varjopaikkojakin). Eilinen hieman venyi, rojahdin sänkyyn puoli kahdelta. Vietin seitsemän tuntia katupartiossa, katsellen nuorten hillittyä juhlintaa. Fiksua väkeä, täytyy tunnustaa!

Olin yllättynyt myös siitä, miten lämmintä ja valoisaa voi olla keskiyön jälkeen - mitä olenkaan Suomen kesissä menettänyt!?
Rannalla voi näköjään hengailla muutoinkin kuin hellesäällä. Pitäisi talviturkki tai oikeastaan turkit (viime kesänä ei tullut uitua) pois melko piakkoin, muuten se taas jää..


Olen koko viikonlopun ajatellut ystäviäni. Eräs ystäväni joutui lähtemään kotipuoleensa Pohjois-Karjalaan, sillä hänen lähisukulaisensa oli joutunut sairaalaan. Yhteinen sunnuntai (siis tämä päivä) siirtyi määrittelemättömään ajankohtaan. Kyllä perhe ja suku on tärkein, kaikki muut menevät niiden edelle.

Olisin halunnut olla ystäväni luona lohduttamassa häntä, mutta välimatka on este - samoin kuin viime syksynä, jolloin toinen ystäväni olisi tarvinnut lohdutusta. Ehkä minun on myönnettävä, etten aina voi olla ystävieni tukena vaikka niin haluaisin - mitä suuremmassa määrin. Lisäksi lohdutusta on vähän vaikea tyrkyttää toiselle - liekö se tarkoituksenmukaistakaan..


1 kommenttia:

JG kirjoitti...

Ota ihmeessa opiskelukirjat mukaan ja mene rannalle lukemaan. Saat kaksi karpasta yhdella iskulla :)

Nauti kesasta.

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More