tiistaina, kesäkuuta 19, 2007

Jälleen aurinkoa..

Eilen oli aika harmaa päivä - ainakin sään kannalta. Toki vesisade tekee hyvää luonnolle, mutta tekee ulkoilusta, jossei nyt mahdotonta, niin kurjaa. Päivän piristys oli kuitenkin erään ystävän soitto. Toivottavasti näen hänet huomenna Helsingissä. Vielä ei ole viestiä kuulunut. Pitäisi keskustella ainakin heinäkuisesta vierailustani Pohjois-Karjalaan.

Tänään on ollut sitten aurinkoisempi päivä. Tuli oltua ulkona ja otettua muutama kesäinen valokuva. Kohta ympäristölautakunnan kokoukseen ja sieltä melkein suoraan saunaan - kenties jopa uimaankin, mistä sitä tietää..

Kesäteatterimatkan järjestelyt ovat loppusuoralla. Rutiinillahan nuo ovat menneet. Ensi viikolla lähtevät jäsenkirjeet postiin ja heinäkuun alku meneekin vastaanottaen ilmoittautumisia. Viime vuoden kesäteatteriretki oli menestys, toivottavasti tilanne on sama myös tänä vuonna. Lisäksi verenluovutustilaisuuden järjestelyt menevät nyt omalla painollaan, vaikka ilmoituksia ei vieläkään ole kauppojen seinillä. Onneksi sentään lähettämäni lehdistötiedotteet ovat löytäneet tiensä toimituksiin. Omaa luovuttamista en vielä osaa sanoa, riippuu joutuuko tässä hammaslääkäriin vai ei..

EDIT: No Helsinki taitaa taas jäädä. Harmi.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on ollut tapana käydä ainakin kerran kesässä kesäteatterissä. Tänä vuonna (ja viimekin vuonna) menen kahteenkin: Toinen on Rapion myllyteatteri (Mannerheimin sänky)
ja toinen on Suomenlinnan kesäteatteri (Tuntematon sotilas) :D

Mä olen työpaikallani mukana virkistystoiminnassa; olen sellainen teatteriagetti, joka järjestää talon väelle teatterielämyksiä :) Tuo Rapion myllyteatteri on kyllä ihan lomateatteria...

Harmi, kun et päässyt Helsinkiin!

marko77 kirjoitti...

Voi hitsi - Tuntematonta olisi tehnyt mieli käydä katsomassa, mutta liput ovat kuulemma menneet ns. kuumille kiville. :(

Kai mä tulen Helsinkiin jossain vaiheessa, vaikkei kavereita olisikaan maisemissa. Pitäisi käydä esimerkiksi Tamminiemessä ja muissakin museoissa..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More